Here and Now

Here and Now

Een gezin davert op zijn grondvesten wanneer één van de kinderen dingen begint te zien die de anderen niet kunnen zien.

Afleveringen

10 afleveringen

Audrey Bayer bereidt het verjaardagsfeest van haar echtgenoot voor, maar de feestelijkheden worden verstoord door de visioenen van hun adoptiezoon Ramon.
Ramon en zijn therapeut zoeken naar een link tussen zijn visioenen en de foto in het kantoor van de therapeut. Kristen en Ashley halen zich problemen op de hals.
Greg belandt in de wildernis, Audrey wordt belaagd door de media na een haatdelict op school en Dr. Shokrani schakelt hulp in voor een trouwfeest.
Kristen ontdekt nieuwe dingen over de zoon van Farid, Greg en Audrey zijn op zoek naar geld en Farid gaat in debat over de Islam.
Farid heeft het moeilijk om het persoonlijke van het professionele te scheiden; Kristen en Navid belanden in een activiteit die misschien niet zo koosjer is.
Ramon verliest zichzelf in het verleden, Farid zoekt naar de betekenis achter een vertaling en Kristen vindt soelaas in de Torah.
Greg gaat samen met Ramon en Kristen naar een game-expo, Duc gooit zijn frustraties eruit en Ashley twijfelt aan haar plaats in de maatschappij.
De obsessie van Farid met Ramon beschadigt zijn caarière en huwelijk, Greg wijdt tijdens een lesuur uit over de betekenis van het leven en Audrey vindt troost in de armen van een ander.
Greg en Audrey ontdekken verontrustende feiten over de adoptie-achtergrond van Ramon. Kristen en Navid omarmen hun bijzondere band.
Seizoensfinale. Ramon is vermist na een verontrustend familie-incident, Audrey maakt ruzie met Steve en Farid onderneemt drastische maatregelen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks