Hello Kitty

Hello Kitty

Schattige animatiereeks waarin het vrolijke katje Hello Kitty heel wat dolle avontuurtjes beleeft.

Afleveringen

26 afleveringen

Hello Kitty en haar vrienden leren hoe belangrijk het is om een wereld te verkennen, die bestaat uit vele betoverende kleuren. - Maak kennis met lieve Daniël. Een verlegen, nieuwe leerling op school.
Vroegwijze pinguïn Badtz-Maru verteld wie zijn alter-ego is... de grote en machtige XO man! - In deze schooluitvoering speelt Pochacco een arme timmerman en leert hij de anderen om niet hebberig te zijn.
De klas krijgt een opdracht om een tekening te maken van hun beste vriend. - Kitty en de vriendenclub zijn ontzettend geschrokken dat de speeltuin waar ze zo van houden is verdwenen.
Wanneer Keroppi per ongeluk een vaas breekt, laat hij Badtz-Maru de schuld op zich nemen. - Wie wil zijn speelgoed delen met anderen? Niet Badtz-Maru, die erachter komt dat zijn egoïsme gevolgen heeft.
My Melody is zeer ongelukkig. Kitty en de andere vriendjes hebben geen idee waarom. - Pochacco wil beroemd zijn. Echt, echt beroemd. Het enige wat hem tegenhoudt is gebrek aan talent. Maar dat maakt hem niets uit, hij blijft het proberen!
In dit avontuur met auto's gaat de vriendenclub tijdens een ruig ritje op zoek naar Keroppi en zijn losgeslagen 'Groene Machine'. - Kitty en haar vrienden proberen uit te vinden waar het eindpunt is.
Wie vertrouw jij als je bent verdwaald? - Badtz-Maru gaat op heldentocht helemaal naar de Zuidpool! Tijdens de reis ontdekt hij wat echte vriendschap betekent.
Keroppi gebruikt zijn vindingrijkheid wanneer hij wordt uitgedaagd om zijn lengte. - Kitty en de vriendenclub leren dat het soms handig kan zijn om klein te zijn.
My Melody is zenuwachtig omdat ze aan een belangrijke hardloopwedstrijd meedoet. - De Kerstman is verdwenen! Ga met Kitty en haar vriendjes op zoek naar de Kerstman. Zullen ze hem voor de kerst vinden?
Kitty en haar vrienden vinden de Kerstman, maar daarmee beginnen de problemen pas echt. - De kinderen willen weten wie zich het beste kan verstoppen. Ieder van hen heeft zo zijn eigen trucjes.
Niemand wil het kleine visje van de dierenwinkel, niemand behalve Kitty. - Het is tijd om een klassenvertegenwoordiger te kiezen. De resultaten van de verkiezing zijn verrassend.
Als Badtz-Maru erachter komt dat hij zijn rapport thuis heeft laten liggen, is het een race tegen de klok om zich heen en terug te haasten voordat de schoolbel klinkt! - Maak kennis met Cinnamoroll, een aardige jongen, die erg verlegen is.
In een team is geen plaats voor een individu, maar dat weerhoudt niet iedereen ervan om de bal op te eisen tijdens de grote voetbalwedstrijd. - De Twin Stars ontdoen zich van hun bevoegdheden om een dag door te brengen als gewone kinderen.
Het is een belangrijke dag voor Hello Kitty: ze is jarig vandaag! - Kitty en haar vrienden gaan naar het stand! Behalve Badtz-Maru, die verslaafd is aan zijn nieuwste videospel. Keroppi komt met een oplossing.
Beste Daniel heeft alles gepland voor een perfecte Valentijnsdag voor zijn geliefde Kitty, behalve hoe dit allemaal te kunnen betalen! - Als Kitty's appeltaart wordt vermist, gaat de Slaperige Detective er achteraan.
In het spannende slot van dit mysterie, leert Pochacco dat niet alles is wat het lijkt. - Wat is het favoriete seizoen van Badtz-Maru? Het visseizoen natuurlijk!
Kitty organiseert een grote modeshow om de nieuwe jurken die ze heeft ontworpen te laten zien. - Badtz-Maru, de clown van de klas, is ziek door voedselvergiftiging.
Kitty en haar vriendjes presenteren een moderne versie van het klassieke sprookje Assepoester, met Hello Kitty in de hoofdrol! - Badtz-Maru, Daniel en Keroppi strijden om de eerste plaats in een kennisquiz.
Kitty en haar vrienden zitten met een "groot" probleem: ze zijn gekrompen! - Ze proberen erachter te komen hoe ze weer hun normale grootte kunnen krijgen. Hopelijk zijn ze op tijd voor de grote wedstrijd!
Hello Kitty en haar vrienden brengen een regenachtige dag binnen door, luisterend naar hun favoriete liedjes van vroeger. - De Slaperige Detective gebruikt zijn suffe vaardigheden om een muzikaal mysterie op te lossen.
Spookt het op SanrioTown School? Kitty en haar vrienden denken van wel. - Het is Daniel versus Badtz-Maru in het klaslokaal. Wie zal deze strijd van kennis en verstand winnen? Hou vooral de speciale gast Egbert in de gaten!
Hello Kitty en haar vrienden zijn superhelden geworden en ontdekken hun superkrachten! - Superschurk Wookami wil SanrioTown vernietigen. Kunnen De Fantastische Vijf hun krachten bundelen om hem te verslaan?
In dit toneelstuk wordt het verhaal verteld van de prinses op de erwt. Kitty krijgt de hoofdrol, maar moet kiezen tussen roem en haar vrienden. - Keroppi heeft te veel op zijn bord: een verjaardagsfeestje, een honkbalwedstrijd, huiswerk...
Keroppi is overal! Ofwel, zijn klonen. Ze beginnen een bedreiging te worden. - Kitty is een kookprogramma aan het maken, maar komt erachter dat TV maken niet zo eenvoudig is als het volgen van een recept.
Kitty en haar vriendjes gaan op ski-weekend. - Niks maakt Wookami gelukkiger dan anderen het leven zuur te maken. Alleen blijken Kitty en haar vrienden vindingrijker te zijn dan hij had gedacht.
Kitty en haar vrienden zingen een aantal van je favoriete nummers van eerdere afleveringen. - Het is de avond van de prijsuitreiking in SanrioTown. Kitty en haar vriendjes zijn klaar voor de grote show. Wie neemt de prijs mee naar huis?

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers