Heidi

Heidi

Het leven van het 5-jarige weesmeisje Heidi neemt een heel andere wending wanneer ze door haar tante naar de Zwitserse Alpen wordt gebracht, om daar bij haar norse grootvader te gaan wonen.

Afleveringen

39 afleveringen

Heidi, een meisje van vijf jaar, woont bij haar tante Dete omdat haar ouders zijn overleden. Als tante Dete een baan krijgt in Frankfurt, moet Heidi bij haar opa in de bergen gaan wonen. Heidi heeft haar opa nog nooit ontmoet.
Heidi vergezelt Peter naar de bergweide. Ze moet bij hem in de buurt blijven, maar haar nieuwsgierigheid haalt de bovenhand waardoor Heidi al gauw afdwaalt.
Peter wordt gepest door Karl, Theresa en William, die zijn geld willen afpakken. Peter daagt Karl uit voor een wedstrijd: wie het eerst op de Kauwenrots is, heeft gewonnen. Maar als Karl uitglijdt moet grootvader hem redden.
Heidi vindt een gewond vogeltje. Ze wil het diertje beter maken en gaat hulp vragen aan Peter. Peter's grootmoeder zal op het vogeltje passen, terwijl Heidi en Jozef opzoek gaan naar Peter en naar een kruid dat het vogeltje beter kan maken.
Grootvader geeft Heidi een broche die van haar oma is geweest.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks