Halt & Catch Fire

Halt & Catch Fire

Een ingenieur, een wonderkind en een zakenman slaan de handen in elkaar en veranderen eigenhandig de computerwereld van Silicon Prairie in Texas en leggen de basis voor de moderne informatiecultuur.

Afleveringen

10 afleveringen

Cardiff Electric krijgt een nieuwe werknemer. Hij heeft blijkbaar gewerkt voor IBM. Maar nadat hij de nieuwe baan heeft gekregen, wordt het duidelijk dat hij niet precies is wat hij beweert te zijn.
Na een bezoek van IBM te hebben overleefd, moet Joe's team interne meningsverschillen overwinnen en beginnen met het technische huzarenstukje van de bouw van de nieuwe machine.
Gordon en Cameron worstelen om Joe's visie te verwezenlijken; Joe en Bosworth zoeken de fondsen om de nieuwe machine te maken.
Terwijl Cameron de voltooiing van het BIOS nadert, bedreigt een crisis de toekomst van het project en moet alle hens aan dek om de machine te redden.
Cameron heeft het moeilijk onder een nieuwe manager terwijl Joe en Gordon een belangrijk stukje nieuwe technologie voor de computer proberen te bemachtigen.
Een doorbraak van Cameron plaatst haar op gespannen voet met Gordon, waardoor Joe een moeilijke beslissing moet nemen. Ondertussen zorgt de orkaan Alicia voor een aantal persoonlijke onthullingen.
Een bezoeker uit Joe's verleden bedreigt zijn hernieuwde band met Cameron. Donna is de stad uit, en de tol van Gordons werk haalt hem in.
Cardiff Electric wordt getroffen door een schandaal terwijl het team de voorbereidingen voor COMDEX afrondt. Ondertussen brengt Bosworth een offer voor het welzijn van het PC-programma.
Onvoorziene tegenstanders en nieuwe complicaties dreigen het werk van het Cardiff Electric-team bij COMDEX te doen ontsporen.
Terwijl Gordon en Joe zich voorbereiden om de Giant te verschepen, stelt een verdacht defect hun partnerschap in vraag. Cameron neemt haar toekomst in eigen handen.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers