Gossip Girl

Gossip Girl

Een nieuwe generatie New Yorkse tieners is in de ban van roddels. De levens van enkele rijke studenten worden overhoop gehaald wanneer er roddels over hen worden verspreid via het sociale platform Gossip Girl.

Afleveringen

12 afleveringen

De New Yorkse elite begint aan een nieuw schooljaar. Er duikt een nieuwe studente op in Constance St. Jude en Gossip Girl is terug van weggeweest.
Zoya toont interesse in een nieuwe vlam, net als Max. Julien probeert haar fouten recht te zetten.
De school zet dratische stappen om de identiteit van Gossip Girl te achterhalen. Julien en Max leggen enkele schokkende familiegeheimen bloot.
De spanningen stijgen wanneer Zoya haar verjaardag viert. Kate krijgt een unieke kans.
Een incident in een naburige school krijgt veel aandacht, Julien en Zoya vormen een team voor Halloween en Audrey panikeert wanneer ze slecht nieuws krijgt.
De moeder van Obie komt naar New York, Julien wil haar imago naar een nieuw niveau tillen, Aki en Max komen samen om Audrey te steunen.
Zoa verzamelt gasten voor haar jaarlijkse Friendsgiving-event, Julien en Obie proberen zichzelf in te dekken.
Het leven van Julien wordt op de kop gezet door een beschuldiging van Gossip Girl. Zoya neemt het heft in eigen handen.
Gossip Girl jaagt de stad tegen zich in het harnas. Julien zoekt steun bij Zoya tijdens haar zoektocht naar de waarheid. Kate en Jordan proberen ondertussen hun collega's te slim af te zijn.
Zoya zet haar eigen toekomst op het spel om de reputatie van Julien te redden. Kate en Jordan smeden een laatste plan om Gossip Girl terug in handen te krijgen.
Onverwacht bezoek zet het leven van Julien op de kop tijdens kerstmis. Een nieuwe vriend maant Zoya aan om haar eigens stem te vinden.
Julie houdt stevig vast aan tradities wanneer de hele crew zich opmaakt voor het jaarlijkse nieuwjaarsfeest. Zoya stelt haar plaats in de groep van haar zus in vraag.

Anderen bekeken ook

Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic Jaarlijks