Gordita Chronicles

Gordita Chronicles

Een Latina-reporter kijkt terug op haar jeugd als mollige, eigenzinnige en onwillige Dominicaanse immigrant die opgroeide met haar excentrieke familie in het Miami van de jaren 80.

Afleveringen

10 afleveringen

Nadat ze de Dominicaanse Republiek hebben verlaten voor een nieuwe start in Miami, probeert de familie Castelli zich aan te passen en vrienden te maken op een plek waar de American Dream niet zo dromerig is als ze zich hadden voorgesteld.
Cucu komt in de problemen omdat ze eerst Spaans en dan Engels spreekt. Víctor en Adela worstelen om een goede eerste indruk te maken, terwijl Emilia in het vizier komt van de populairste meisjes op school.
Cucu probeert de puberteit op gang te krijgen, Adela wordt aan de kant gezet omdat ze niet "op z'n Amerikaans" rijdt, en Emilia stemt er per ongeluk mee in om op de openingsavond met de Bubblegum Girls naar een horrorfilm te gaan.
De Castelli's beleven een heleboel Amerikaanse primeurs: Cucu's eerste logeerpartij, Víctors eerste Amerikaanse zakendiner en Emilia's eerste oppasbaantje.
De Castelli's beleven een lastige eerste Halloween als Cucu's Dominicaanse grootmoeder arriveert. Emilia doet een gruwelijke ontdekking in het jongenstoilet, en de Bubblegums helpen haar wraak te nemen.
De Castelli's nemen deel aan moordende competities op school, op het werk, thuis en op een all-American zwembadfeest.
Wanneer zijn baas ten onrechte denkt dat hij goed is in honkbal, probeert Víctor zichzelf met Adela's hulp te transformeren. Cucu trotseert genderstereotypen, terwijl Emilia een nieuwe niche vindt.
Cucu leent geld van een onwaarschijnlijke woekeraar, Adela wordt de couponkoningin van Miami, en Víctor en Emilia nemen het op tegen een louche verkoper van tweedehands auto's.
De liefde hangt niet in de lucht als Adela en Víctor hun jubileum proberen te vieren, en Cucu moet een aanbod voor het bal afslaan. Ondertussen moet een ritmeloze Emilia een complexe dans uitvoeren.
Nadat ze het doelwit worden van roddelende neven in Santo Domingo, wilden de Castelli's bewijzen dat ze het goed doen in Miami.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers