Gooische Vrouwen

Gooische Vrouwen

Ze hebben geld in overvloed, rijden met luxueuze auto's, wonen in kasten van huizen en hun kinderen gaan naar dure scholen. Toch ondervinden enkele vriendinnen in het Gooi dat goud niet altijd blinkt.

8 afleveringen

 • 1. Het feest

  De succesvolle charmezanger Martin Morero heeft met 'Echte liefde' een superhit te pakken. Hij verdient grof geld en verhuist met zijn echtgenote naar het Gooi, de residentiële wijk waar alle sterren en andere rijke Nederlanders wonen. De buren kijken met gemengde gevoelens naar de komst van het showbizzkoppel. De gereserveerde advocate Claire wil niets met de Morero's te maken hebben.
 • 2. De een zijn dood

  De echtgenoot van advocate Claire is te pletter gevallen in het zwembad van charmezanger Martin Morero. Terwijl de weduwe zich vooral druk maakt over het feit dat de rekeningen bevroren zijn, kampen haar vriendinnen ondertussen met een groot schuldgevoel. Willemijn neemt het zichzelf kwalijk dat ze Cheryl aangeraden heeft om het licht uit te laten bij het zwembad.
 • Cheryl heeft van haar echtgenoot Martin een driekaraats diamanten ring gekregen. Zomaar. Ze is in de wolken, tot ze een sms'je van zijn backing vocal onderschept. De angst dat de zanger een scheve schaats rijdt, slaat terug toe. Anouk raadt Cheryl aan om met dokter Rossi te gaan praten én Martin te laten schaduwen door een privédetective.
 • 4. Een kat-en-muisspel

  Sinds de dood van Anton blijft van Claire's luxeleventje geen spaander heel. Ze zit niet alleen in geldnood, ze moet ook in het reine zien te komen met het feit dat Anton een homoseksuele relatie had. Voor de advocate is dit onmogelijk en ze stopt een revolver in haar handtas voor de confrontatie met Antons minnaar.
 • 5. Vragen

  Claire kan de schijn niet langer hoog houden. Ze zet haar trots opzij en bekent aan haar beste vriendin Willemijn dat ze achtervolgd wordt door schulden. Binnen de maand moet ze 100.000 euro ophoesten en ze heeft geen flauw idee hoe ze dat moet oplossen. Willemijn kan de som zonder probleem voorschieten, maar dat is tegen haar principes.
 • 6. Zwarte magie

  Willemijn en Anouk krijgen een discussie over moeder zijn en vrouw zijn. Ze gooien mekaar harde verwijten naar het hoofd, maar hun vriendschap komt pas echt onder druk te staan wanneer de kunstenares onthult dat Evert verliefd op haar is. Willemijn zint op wraak en zoekt haar heil bij een medium, maar dat loopt behoorlijk uit de hand.
 • 7. Mannen

  Het is Anouk niet ontgaan dat Tom zich de laatste tijd afstandelijk gedraagt. De kunstenares vermoedt dat hij er een probleem mee heeft dat ze voor haar werk leeft. Cheryl heeft een totaal andere verklaring, die Anouk doet besluiten om een verrassingslunch voor de piloot te organiseren. Claire heeft de laatste tijd geen gebrek aan romantiek.
 • 8. Baby Love

  Cheryl is eindelijk zwanger geraakt. Martin is door het dolle heen en zwijgt in alle talen over het slechte nieuws dat hij van de dokter heeft gekregen. Willemijn is niet van plan om het Evert makkelijk te maken bij de scheiding en ze vraagt aan Claire om haar zaken te behartigen.

€11,95 /mnd of

€119,45 /jaar Bespaar 17%
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit**

€19,95 /mnd of

€ 199,45 /jaar Bespaar 17%
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers