Gooische Vrouwen

Gooische Vrouwen

Ze hebben geld in overvloed, rijden met luxueuze auto's, wonen in kasten van huizen en hun kinderen gaan naar dure scholen. Toch ondervinden enkele vriendinnen in het Gooi dat goud niet altijd blinkt.

8 afleveringen

Zanger Martin Morero heeft met "Echte liefde" een superhit te pakken. Hij verdient grof geld en verhuist met zijn echtgenote naar het Gooi, de residentiële wijk waar alle rijke Nederlanders wonen.
De echtgenoot van advocate Claire is te pletter gevallen in het zwembad van charmezanger Martin Morero.
Cheryl heeft van haar echtgenoot Martin een driekaraats diamanten ring gekregen. Zomaar. Ze is in de wolken, tot ze een sms'je van zijn backing vocal onderschept.
Om haar verdriet te verwerken, geeft Cheryl een etentje. Dat stelt Willemijn in staat op sluwe wijze de aandacht van Evert te herwinnen. Ook Claire voert diezelfde avond iets in haar schild.
Claire kan de schijn niet langer hoog houden. Ze zet haar trots opzij en bekent aan haar vriendin Willemijn dat ze achtervolgd wordt door schulden. Binnen de maand moet ze 100.000 euro ophoesten.
Willemijn en Anouk gooien mekaar harde verwijten naar het hoofd, maar hun vriendschap komt pas echt onder druk te staan wanneer de kunstenares onthult dat Evert verliefd op haar is.
Het is Anouk niet ontgaan dat Tom zich de laatste tijd afstandelijk gedraagt. De kunstenares vermoedt dat hij er een probleem mee heeft dat ze voor haar werk leeft.
Cheryl is eindelijk zwanger geraakt. Martin is door het dolle heen en zwijgt in alle talen over het slechte nieuws dat hij van de dokter heeft gekregen.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers