Getting On

Getting On

Het personeel van een geriatrie-afdeling gaat zowel op tragische als komische wijze om met de oude patienten die ze moeten verzorgen.

Afleveringen

6 afleveringen

De serie volgt het doen en laten van de dokters, verpleegsters en directie in de vrouwelijke bejaardenafdeling van een redelijk aftands ziekenhuis.
Na het vertrek van Beverly wordt het team van Billy Barnes versterkt door een nieuwe (mannelijke) hoofdverpleger, Patsy De La Serda. Zijn klantgerichte agenda moet de efficientie van de afdeling absoluut ten goede komen.
DiDi wordt op het matje geroepen nadat Patsy een klacht indiende wegens ongepaste opmerkingen. Dawn ontdekt dat een intieme relatie met een collega geen garantie biedt op immuniteit tijdens evaluaties.
Dr. James besluit een geriatrisch bewegingsprogramma op te starten op de afdeling, tot groot ongenoegen van Patsy, wiens "Maak Iemand Gelukkig"-initiatief nu een live pianist en een fontein omvat.
DiDi's serene nachtdienst wordt grondig verstoord door de aankomst van een nieuwe patiente en enkele ongenode, beschonken bezoekers.
Seizoensfinale. Phyllis, de dochter van een zieke patiente, wordt van het kastje naar de muur gestuurd terwijl de toestand van haar moeder verergert, verbetert en weer verergert.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers