Galaxy Park

Galaxy Park

Vlaamse fictiereeks over zes jongeren die als jobstudent aan de slag gaan in het vakantiedomein Galaxy Park.

Afleveringen

52 afleveringen

Stef, Femke, Paula, Diederik, Os en Mellanie, zes jonge en gemotiveerde jobstudenten arriveren in het vakantiepark 'Galaxy Park.' Ze worden verwelkomd door eigenaar en bezieler van het park, Freddy.
Ko vult het team aan als klusjesman. Maar is hij wel te vertrouwen? Ondertussen arriveren de eerste gasten. Hoe hard ook iedereen zijn best doet, alles loopt mis. De gasten dreigen op te stappen.
Het team herpakt zich en zet alles op alles om de gasten opnieuw tevreden te stellen. Paula heeft een oogje op Os, maar weet niet hoe ze het moet aanpakken.
Os komt op het leuke idee om een cowboyfeest te organiseren voor de gasten. Iedereen steekt de handen uit de mouwen om alles tijdig klaar te krijgen. Net voor de aanvang slaat het noodlot toe.
Freddy is blij te zien dat het cowboyfeest een succes is. De gasten zijn meer dan tevreden en het park staat met een mooi artikel vermeld in de krant.
Diederik is blij wanneer de nieuwe stickers van Galaxy Park worden geleverd. Hij heeft echter een grote fout gemaakt; in zijn ontwerp zijn een aantal letters verdwenen.
Galaxy Park heeft de kranten gehaald met het verhaal van het kokende zwembad. Zouden er opnieuw Aliens in het park verblijven? Diederik voelt zich als alienkenner verantwoordelijk en beslist het zaakje te onderzoeken.
Stef en Femke worden door Os uit de machinekamer bevrijd. Femke denkt dat Ko hen daar heeft opgesloten, ze vertrouwt de klusjesman voor geen haar.
Er is iets vreemds gebeurd met Diederik. Stef en Femke gaan op zoek naar antwoorden. Het wordt echter snel duidelijk dat er wel meer geheimpjes zijn in Galaxy Park.
Os kan op het nippertje gered worden uit het zwembad, maar hoe heeft Diederik dit voor elkaar gebracht? Ko houdt alles in het park nauwlettend in de gaten, maar waarom?
Meneer Abrams is zeer ontevreden: Het park is onveilig! Gelukkig is Jim er om te bemiddelen. Femke en Stef beginnen meer en meer te beseffen dat er vreemde dingen gebeuren in het park.
Diederik heeft radiocontact met de aliens. Freddy is opgetogen met dit nieuws en maakt van Diederik de eregast van de alienquiz.
Het team komt Femkes geheim te weten. Nieuws dat vooral Os en Mellanie niet ontgaat. Stef gaat samen met Femke op zoek naar de oorsprong van het afluisterapparaat.
Femke en Stef proberen de spion te ontmaskeren. Freddy stelt Femke aan als manager voor één dag. Geen makkelijke opdracht voor haar, want er loopt weer heel wat mis in het park .
Er blijven maar vreemde dingen gebeuren in het park. Daar kan Jim nu ook over meepraten. En wat is er toch aan de hand met Paula? Ondertussen lijkt de spion wel in de val van Stef en Femke te trappen.
Dankzij Mellanie wordt Dennis uit zijn benarde situatie gered. Ondertussen gaan Stef en Femke over tot de volgende stap om de spion te ontmaskeren. Mellanie begint zich de laatste tijd wel heel vreemd te gedragen.
Paula heeft een nachtmerrie gehad. Ze droomde dat ze door het bos liep en een fel licht naar haar toe kwam.
Ko betrapt Stef en Femke, wanneer de twee kids inbreken in zijn caravan. Ze vragen uitleg over de monitoren waarmee hij het hele park in de gaten houdt en dreigen naar Freddy te gaan.
Femke en Stef besluiten Ko te helpen in zijn zoektocht naar de alien. Aan de hand van 4 typische alienkenmerken kunnen ze het hele park doorzoeken en ontdekken ze wie in aanmerking komt.
Tijdens de beachparty proberen Stef en Femke DNA te pakken te krijgen van hun hoofdverdachte. De Neutroni kan uitsluitsel geven over wie de alien in het park is.
Diederik blijft volhouden dat hij de graancirkel niet gemaakt heeft, maar niemand wil hem geloven.
Enkele onwelkome gasten zorgen voor heel wat commotie, maar daar heeft Mellanie misschien wel een oplossing voor. De slechte publiciteit in de krant komt momenteel wel heel ongelegen.
Freddy ontdekt dat Ko een geheim agent is. Zou dit de redding kunnen betekenen van het park? Femke probeert Stef te overhalen om opnieuw mee te doen met het onderzoek.
Diederik zoekt naar de oorsprong van de aliengeluiden die hij heeft gehoord. Mellanie heeft Os overtuigd om haar te helpen haar ouders het park uit te werken.
Diederik en Mellanie ontdekken een interessant geheimpje van Paula. Ko heeft een doorbraak in het onderzoek en wil Femke en Stef dringend spreken.
Stef heeft duidelijk twijfels over wat Ko ontdekt heeft. Diederik komt belangrijke geheimen te weten. Ko zet een volgende, belangrijke stap in het onderzoek.
Exo-7 heeft de opdracht gekregen om voorzichtiger te werk te gaan. Hij mag niet betrapt worden. Femke houdt Os in de gaten, want zijn gedrag is toch wel vreemd en wat verbergt hij toch in zijn kamer?
Iedereen heeft geholpen bij het organiseren van het verjaardagsfeestje van Femke. Maar is dit feestje wel wat Femke in gedachten had? Freddy krijgt bezoek van een onwelkome gast.
Stef is behoorlijk bang want hij is zijn zakdoek met alienbloed kwijt. Het is het ultieme bewijs voor buitenaards leven op aarde en hij moet die koste wat het kost terugvinden.
Ko betrapt Diederik wanneer die in zijn caravan de zakdoek met alienbloed wil stelen. Freddy laat Diederik gaan, maar Ko probeert hem te overtuigen dat Diederik een alien is. Femke wil Stef bedanken voor het leuke verjaardagsfeestje.
Stef probeert het goed te maken met Femke. Hij heeft de hele nacht romantische komedies gezien in de hoop te ontdekken hoe hij met meisjes moet omgaan. Ko zet een val uit.
Diederik hoort Freddy uit over de alien die in Galaxy Park zit. Freddy wil niets kwijt, maar verklapt per ongeluk dat Ko de alienhunter is.
Femke kan niet geloven wie Stef echt is. Ko wil echter antwoorden en snel. Ondertussen houdt iemand Femke nauwlettend in de gaten.
De kids hebben het niet makkelijk in Galaxy Park. Nu Femke weet wie de alien is, begint ze meer en meer te twijfelen over wie ze moet geloven en kan vertrouwen. Moet ze haar hart volgen of haar hoofd?
Ko wil dat Femke hem helpt bij het vangen van de alien. Zal ze het doen? Ondertussen praten Paula en Diederik over de vreemde dingen die de laatste tijd gebeurd zijn in het park. Femke krijgt meer inzicht in wat de Exo's willen.
Enkele gasten worden op het nippertje gered. Femke ziet alles gebeuren. Zit Stef er voor iets tussen? Freddy is het beu om geen antwoorden te krijgen van Ko, maar de geheime agent geeft zich niet zomaar gewonnen.
Iedereen maakt kennis met Dolores Cortez. Zij zal de komende weken aan het team enkele workshops geven.
Femke wil meer te weten komen over Stef, maar ze is niet zeker of hij wel eerlijk is. Ondertussen gaat het team volledig op in de workshops van Dolores.
Femke heeft aan Paula opgebiecht wat ze allemaal weet over Stef. Dolores begint wel heel veel aandacht te schenken aan Freddy, maar wat zijn haar bedoelingen?
Aangezien Diederik bewijs in handen heeft over wie de alien is, kan Femke niet anders dan het opbiechten. Femkes dilemma bereikt een hoogtepunt. Zal ze Stef verraden of niet?
Stef is boos op Femke, ze heeft hem verraden! Femke beseft dat ze fout was door Ko te vertrouwen en probeert de vriendschap met Stef te herstellen. Ko wordt naar het ziekenhuis gebracht.
Stef en Femke maken zich zorgen. Ko is verdwenen uit de ambulance en Stef vreest dat hij achter hem aan zal komen. Ko zal niet rusten voor hij Stef uitgeschakeld heeft.
Exo 7 krijgt van het moederschip de opdracht om Femke te exoderen. Hij heeft het erg moeilijk met zijn nieuwe taak en probeert zijn gevoelens opzij te zetten.
In een duel probeert Ko af te rekenen met Stef, die fel verzwakt is door het laatste gevecht met Ko en de exodaties, en een gemakkelijke prooi lijkt.
Os heeft problemen met de vrouwen in het park. Is hij dan toch zijn 'mojo' kwijt? De meisjes willen de details te weten komen van het contract voordat Freddy het tekent, maar Dolores is doortastender dan ze dachten.
Mellanie en Femke kunnen eindelijk het contract inkijken. Hun vermoedens worden bevestigd. Femke probeert met Freddy te praten maar hij wil niet luisteren.
Freddy staat klaar om het contract te ondertekenen. Zullen de meisjes hem tijdig kunnen tegenhouden? Femke krijgt nieuws te horen van Stef dat ze helemaal niet had verwacht.
Mellanie en Os krijgen het nodige bewijsmateriaal in handen. Paula, Diederik en Femke praten over Stef en ze komen tot enkele vreemde ontdekkingen.
De talentenshow is een geweldig succes. Femke heeft wel iets heel vreemds gezien bij Paula. Zou Stef er voor iets tussen zitten? Een verrassende act van Os heeft het gewenste resultaat. Freddy krijgt bijzonder slecht nieuws te verwerken.
Freddy zet Dolores aan de deur en neemt een belangrijke beslissing. Ondertussen zijn de kids druk in de weer met het opruimen van de talentenshow. Het einde van de zomer is in zicht en het wordt voor iedereen stilaan tijd om afscheid te nemen.
Stef maakt zich klaar voor zijn vertrek. Ondertussen ontdekken Femke en Diederik dat er iets groots te gebeuren staat. Iets waar Stef een zeer belangrijke rol in speelt.
De spanning bereikt een hoogtepunt wanneer Femke te weten komt wat de echte plannen zijn van Stef. Waar zijn Os, Mellanie, Diederik en Paula? Wat is Stef met hen van plan?
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks