Follow de SOA

Follow de SOA

Wanneer een soa zich als een lopend vuurtje door haar jaarlaag verspreidt, en zo bij de net ontmaagde Esmee terechtkomt, móét ze weten waar deze vandaan komt. Ze gaat op onderzoek uit.

Afleveringen

8 afleveringen

Esmee wil niet langer beneden-gemiddeld zijn en wil zich laten ontmaagden door de populairste jongen van de school: Jacob. Het enige probleem is dat hij haar niet ziet staan.
Esmee heeft chlamydia opgelopen. Ze begint een onderzoek naar waar de SOA vandaan komt en verdenkt klasgenoot Laura. Thuis doet Esmee een pikante ontdekking.
Esmee wil meer informatie van Jacob, maar die wil niks meer met haar te maken hebben. Rune helpt Esmee aan een plan. Ook Esmees vader heeft een plan nodig.
Esmee heeft nu heel veel inzicht in alle sekslevens, maar de juiste schakel ontbreekt. Er zijn kennelijk meer mensen met geheimen. Jacob doet een dubieuze move. Moeder Maria kondigt aan dat ze naar Ecstatic Dance gaat.
Esmee gaat door een rouwproces. Klasgenoot Sep is net gedumpt en Rune projecteert haar verlangens nu op hem. Kareltje maakt zich zorgen over een scheiding van hun ouders.
Maria gaat in vol ornaat naar haar 'dansles'. Esmee gaat onuitgenodigd naar haar eerste grote feest en gebruikt voor het eerst drugs. Jacob en Rune komen tot belangrijke inzichten.
Esmee stort zich obsessief op haar eigen gelijk. Iedereen in haar omgeving moet het ontgelden. Kareltje oefent voor het Open Podium en wordt aangesproken op zijn promiscue teksten, maar staan zijn teksten wel zo ver van de realiteit af?
Het Open Podium dreigt uit te lopen op een fiasco. Seks is ingewikkeld en het leven ook. Esmee en Kareltje doen een schokkende ontdekking over Ewoud en Maria.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks