Faux Départs

Faux Départs

Ugo had zichzelf beloofd niet meer verliefd te worden. Carla wil geen relatie. Wanneer hun pad echter kruist, voelen ze zich tot elkaar aangetrokken.

Afleveringen

8 afleveringen

Ugo is net geland in Montreal (Canada) en is wanhopig op zoek naar een manier om zijn terugkeer naar zijn familie uit te stellen. Omdat hij zijn oude fiets wil laten repareren, gaat hij naar de boetiek Les Dérailleurs en ontmoet daar Carla.
Ondanks de sterke chemie tussen hen nemen Ugo en Carla 's morgens afscheid van elkaar, maar de noodzaak voor Ugo om werk te vinden brengt hem weer op Carla's pad. Ze spreken echter af geen seks meer met elkaar te hebben.
Ugo wordt gedwongen in te gaan op een uitnodiging van zijn ouders voor een diner. Uit angst voor een weerzien met zijn moeder, overtuigt hij Carla hem te vergezellen naar het ouderlijk huis waar hem een verrassing te wachten staat.
Bij fietsenwinkel 'Les Dérailleurs' is er veel spanning tussen Carla en Ugo. Sean organiseert een teambuildingactiviteit om de sfeer te verlichten, maar de alcohol maakt het moeilijker dan verwacht.
Terwijl ze van plan waren van hun vrije dag te genieten, worden Ugo en Carla uitgenodigd op een babyborrel. Een grote onverwachte gebeurtenis dwingt iedereen om hun plannen te wijzigen.
In een poging om weg te komen van Ugo, gaat Carla naar een fietstraining met Arnaud, maar ze onderschat haar fysieke en emotionele vermoeidheid. Ugo maakt het goed met zijn vader.
Carla luistert eindelijk naar diegenen die haar adviseren een pauze te nemen van haar fietstraining, maar de intensiteit van de omwentelingen die zij teweegbrengt, alarmeert de mensen om haar heen.
Ugo en Carla genieten van hun laatste momenten samen terwijl Ugo zich voorbereidt om weer op reis te gaan. De twee geliefden staan voor een ultieme keuze.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers