Famke & Denzel: Een Nieuw Begin

Famke & Denzel: Een Nieuw Begin

Ruim een jaar samen, dolverliefd en in verwachting van hun eerste kindje: Famke Louise en Denzel Slager. Famke & Denzel geeft een uniek en exclusief kijkje in het dagelijks leven van het koppel.

Afleveringen

8 afleveringen

Famke & Denzel gaan op huizenjacht. Hun relatie is toe aan een volgende stap: samenwonen. Waar ze precies willen wonen is nog de vraag, maar dat het serieus is tussen hen wordt al snel heel erg duidelijk.
Famke en Denzel worden samen met hun moeders bij de verloskundige verwacht. Vandaag staat de geslachtbepaling gepland, al willen ze het geslacht zelf nog niet weten.
Drukke tijden voor het bekende stel. De verhuis staat op het programma maar eerst moet de nieuwe vloer wordt gelegd in het huis.
Vandaag komen Famke en haar vriend Denzel het geslacht van de baby te weten. Al hun vrienden en familie zijn uitgenodigd op een groot genderrevealfeest.
Terug thuis van een welverdiende vakantie neemt Denzel zijn vriendin Famke meteen mee naar de kapper. Het dramatische kapper bezoek op Ibiza wil hij zo snel mogelijk vergeten.
Vandaag is het voor Denzel een belangrijke dag, de shoot voor de Men's Health staat op het programma. Helaas ook minder goed nieuws.
Famke en Denzel genieten nog een laatste dagje in Dubai voor ze naar huis terugkeren. Ze beseffen dat het de laatste vakantie is met z'n tweetjes.
Na weken van stress en de zoektocht naar een nieuwe woning lijkt alles op zijn pootjes terecht te komen. Famke en Denzel nemen hun intrek in het nieuwe appartement.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers