Family Law

Family Law

Abigail Bianchi is een advocate met een drankprobleem die tegen wil en dank aan de slag gaat voor haar vader. Daar ontmoet ze familieleden die ze nog nooit heeft ontmoet en wordt ze onderdeel van een zeer aparte familie.

Afleveringen

10 afleveringen

Lynn neemt het op tegen haar oude kennis, advocaat Joe Celano, in een adoptiezaak. Danni's reactie op Lynns samenwerkingsaanbod maakt Lynn zenuwachtig.
Lynn wordt geconfronteerd met een moreel en juridisch dilemma wanneer haar cliënt in een voogdijzaak bekent zijn dochter te hebben aangerand.
Lynn probeert moedig een stervende vriendin te helpen bij een scheiding van haar politicus-echtgenoot. Deze probeert de procedure te vertragen omdat haar dood hem de sympathiek maakt bij de verkiezingen.
Rex vecht om zijn schizofrene broer uit het psychiatrisch ziekenhuis te krijgen. Danni en Randi staan ¶¶tegenover elkaar in een lelijke voogdijzaak met een 5-jarige.
Danni wordt aangesteld als advocate voor een 9-jarige jongen. Ze komt erachter dat hij op brute wijze wordt mishandeld door zijn pleegvader, maar Children's Services onderneemt niets.
Danni en Joe spannen een collectieve rechtszaak aan tegen Children's Services. Lynn en Rex strijden voor dezelfde zorgverlener.
Rex verdedigt zijn schizofrene broer tegen een aanklacht wegens moord. Maar het werk wordt moeilijker wanneer zijn broer volhoudt dat hij niets verkeerds heeft gedaan.
Joe en Lynn zijn het oneens tijdens een zaak waarbij een ziekenhuis een patiënt van de donorlijst wil schrappen om hem te vervangen door een van hun artsen.
Andres valt een man aan die de Chileense legerkolonel zou zijn, die 27 jaar geleden een moord pleegde. Het bedrijf wil bewijzen dat de man een beruchte oorlogsmisdadiger is.
Wanneer Randi een mishandelde vrouw helpt om een ¶¶straatverbod tegen haar man te krijgen, besluit het Departement of Children's Services dat de vrouw een ongeschikte moeder is omdat ze bij haar gewelddadige echtgenoot bleef.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers