Ex On The Beach US

Ex On The Beach US

Acht single mannen en vrouwen vertrekken op droomreis waarbij ze hopen dat de vonk tussen hen overspringt. Wat ze niet weten, is dat hun exen ook van de partij zijn.

Afleveringen

15 afleveringen

Tien realitysterren gaan naar het paradijs om hun volgende liefde te vinden, maar weten dat hun exen ook zullen komen. Zal hun ex ze hinderen of juist hun volgende liefde worden?
Een verrassing in het geheimenhok geeft Mark en Elena duidelijkheid over het verloop van hun relatie. Een nieuwe ex kan niet kiezen tussen liefde of wraak. Een ex moet naar huis.
Een klok-en-klepelverhaal leidt tot een confrontatie tussen Aubrey en Devin. Een leuk verffeestje neemt een onplezierige draai. De eerste Crush Date wordt uitgedeeld.
Cameron zit gevangen tussen z'n Ex en z'n Next. Een stel wordt het maar niet eens of ze nu een setje zijn of niet. Er moet een Ex naar huis.
Devin roept de toorn van Marie over zich af wanneer hij haar een zes noemt. Billy probeert Lexi te versieren. Een nieuwe ex wordt een intrigerende kandidaat voor de vrijgezellen en er wordt iemand beloond met een Crush Date.
Een ontluikende relatie wordt verstoord door een nieuwe ex en een bezoekje van mams. Marie worstelt ermee dat ze een zes is. De singles werken samen om een ex naar huis te sturen die een bevriend iemand belet een nieuwe partner te vinden.
Een ex komt precies op het verkeerde moment en verpest een net aangewakkerde liefde tussen een single en de andere ex. Mark maakt het wat pikanter met Aubrey. Billy heeft gevoelens voor Lexi. Iemand gaat op crush-date.
Cameron wordt veroordeeld wegens misdaden tegen z'n exen. Mark en Aubrey gaan de strijd aan met een onverwachte ex. Een ex moet naar huis.
Aubrey probeert van twee walletjes te eten in haar relatie met Mark en Coffey. Cameron kan Ariana niet verder laten gaan. Het circus is in de stad en er wordt een crush-date weggegeven.
Mechie's nieuwe romance wordt op de proef gesteld wanneer een nieuwe ex binnenkomt. De singles komen erachter dat hun acties gevolgen hebben tijdens een verrassende cut-ceremonie. Een geheime relatie wordt onthuld.
Aubrey en Marks relatie loopt op de klippen. Devins nieuwe romance maakt Marie helemaal gek. De laatste Crushdate wordt toegewezen en een onverwachte gast verstoort de boel voor één koppel.
Coffey bevindt zich in het middelpunt van een breuk tussen Mark en Aubrey. Mechie twijfelt tussen z'n ex en z'n nieuwe, wat op Ariana's zenuwen werkt. Twee exen worden weggestuurd bij de Cutceremonie.
Bekende en onbekende gezichten keren terug om het huis op z'n kop te zetten. Een leugendetectortest dwingt enkele singles ertoe hun slordigheid onder ogen te zien.
Het huis moet zien om te gaan met de ravage van de leugendetectortests. De singles moeten de ultieme keuze maken: Keren ze terug naar huis met hun Ex, Next of alleen?
De singles en exen zien elkaar voor het eerst sinds de laatste ceremonie terug. Wie is nog samen, wie verbrak de relatie, en wie vond de weg terug naar zijn ex?
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks