Ex On The Beach: Double Dutch

Ex On The Beach: Double Dutch

Acht single mannen en vrouwen vertrekken op droomreis waarbij ze hopen dat de vonk tussen hen overspringt. Wat ze niet weten, is dat hun exen ook van de partij zijn.

Afleveringen

10 afleveringen

De 8 nieuwe singles zien elkaar voor het eerst. De tablet of terror stuurt wederom allen direct op date om elkaar eens goed te leren kennen. Om de hel nog groter te maken, introduceert hij meteen de eerste Ex en dat betekent natuurlijk DRAMA!
De eerste ex is gearriveerd en het is meteen payback time tijdens een pittige date. En als de rust eindelijk is wedergekeerd, kondigt de tablet of terror de tweede ex aan en die heeft wel een hele heftige Ex-tra Power.
Er komt een ex aan met zowaar drie exen! Dit betekent ex-tra powers. Dat hadden de singles niet aan zien komen. En wat ze helemaal niet aan zien komen, is dat er iemand binnenkort naar huis wordt gestuurd.
Op de boottrip gaat de tablet of terror af en kondigt nieuwe ex aan. Deze nieuwe ex heeft een unieke extra-power, hij moet bepalen wie er op hell-date gaat. Daardoor komt wel een hele slechte kant van iemand omhoog.
Tijdens een nat schuimfeest barst de bom tussen twee exen en dat levert flink wat drama op. Wie ook drama opleveren zijn twee powervrouwen die de boel even goed komen opschudden.
Er wordt een bitch-slap uitgedeeld en die valt niet in goede aarde. Ook spoelen er weer Exen aan en die Ex-tra powers met zich meebrengen. Eén Ex-tra power brengt de kandidaten volledig van hun stuk.
Er wordt meteen één deelnemer naar huis gestuurd en dat gaat gepaard met heel veel tranen. Maar de tablet of terror heeft de smaak goed te pakken en laat nog één iemand naar huis gaan. Een vriendschap wordt hierdoor op het spel gezet.
De nieuwe ex mag iemand naar huis sturen waardoor de hel losbarst. De missie van de powervrouwen lijkt te slagen en de tablet of terror onthult iets waardoor een koppel uit elkaar valt.
De tablet of terror kon het niet laten om nog één keer een heftige ex-tra power in te zetten. En dat levert meteen weer enorm veel drama op.
'Wat Gebeurde Er Next' wordt dit seizoen gepresenteerd door Famke Louise. Hoe gaat het nu met onze sexy cast? We blikken terug naar de meest heftige en mooiste momenten.

Anderen bekeken ook

Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic Jaarlijks