Ex On The Beach: Double Dutch

Ex On The Beach: Double Dutch

Acht single mannen en vrouwen vertrekken op droomreis waarbij ze hopen dat de vonk tussen hen overspringt. Wat ze niet weten, is dat hun exen ook van de partij zijn.

Afleveringen

10 afleveringen

De singles komen aan op het strand. Wayne richt zich op Yasmine en Lisa is gecharmeerd van Harrie. De tweeling krijgt rillingen als ze zien dat ook Alisa dit jaar van de partij is. Voor Sharon heeft de tablet of terror iets EXTRA's in petto.
De eerste ex komt op het strand aan, en dat zorgt meteen voor chaos! Jamy mag op date met de nieuwe ex, maar of ze daar nou zo blij mee is.
Sharon en Esmee hebben de jacht geopend op Elias. Maar ze zijn niet de enige die de Italiaanse casanova wel zien zitten.
Wayne, Elias en Harrie wachten vol spanning op het strand. Welke ex zal er aanspoelen? Een ding is zeker, het wordt een pittig ontvangst. Ook voor de vrouwen in de villa staat er deze week een tropische verassing op het menu.
Elias vertrouwt nog altijd op de kracht van zijn ketting, maar geloven de vrouwen daar ook nog in? De villa raakt voller en voller en met zoveel queens kan een catfight niet uit blijven.
Er is een strijd losgebarsten over wie zich de queen van de villa mag noemen. En dus is het de tablet of terror die de boel extra op scherp zet.
Harrie en Elodie besluiten samen voor iets serieuzers te gaan, maar of dat werkelijk kans van slagen heeft in een villa vol exen.
Elodie, krijgt geruchten te horen over Harrie, en dan is het wachten tot de bom ontploft. De villa staat opnieuw op EXploderen.
Elodie zint op wraak richting Jamecia, maar door een blunder loopt de hele actie volledig uit de hand. Tot over maat van ramp, wordt er opnieuw een ex losgelaten.
In dit all star seizoen is het toetje tot het laatst bewaard: een ex die luistert naar de bijnaam 'Satan'!

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers