Entourage

Entourage

De serie Entourage volgt de opkomende filmster Vincent Chase, zijn twee jeugdvrienden en zijn halfbroer bij hun verhuis van New York naar Los Angeles.

10 afleveringen

Wanneer Vince een actiefilm van regisseur Nick Cassavetes inblikt, wordt hem gevraagd om een gevaarlijke rijstunt uit te voeren.
De nieuwe houding van Vince, zijn nieuwe look én zijn bijna doodervaring zorgen voor een pr-crisis die zijn carrière alles behalve ten goede komt.
Drama vindt het idee dat hij in een sitcom zou meespelen absurd, maar een deel van het script en de overtuigingskracht van Eric en Phil zorgen ervoor dat hij tot inkeer komt.
Turtle gaat naar Mexico met Alex, omdat hij het geld nodig heeft. John Stamos komt naar het huis van Vince om hem te overtuigen om zijn medespeler te worden, maar Drama maakt een alles behalve goede eerste indruk.
Tijdens een nachtje stappen papt Vince aan met pornactrice Sasha Grey en neemt haar mee naar een meeting met Lee.
Tot grote ontsteltenis van Eric en Ari zet Vince zijn carrière op het spel met een riskante online video op Twitter, samen met het nieuws dat hij omgaat met een pornoster.
Ondanks dat Vince de nacht ervoor stevig de bloemetjes heeft buitengezet, vertrekt hij naar een meeting met filmmaker Randall Wallace.
Eric ontdekt dat het netwerk het showidee van Billy wil gebruiken, maar Drama weigert er nog steeds over na te denken.
Nu er een nieuwe regisseur verbonden is aan de film van Vince, probeert hij een rol voor Sasha Grey te versieren, maar dat zorgt voor een confrontatie.
Eric krijgt een voorstel van Scott én een verzoek van Terrance McQuewick waardoor zijn carrière in een stroomversnelling kan belanden.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers