Entourage

Entourage

De serie Entourage volgt de opkomende filmster Vincent Chase, zijn twee jeugdvrienden en zijn halfbroer bij hun verhuis van New York naar Los Angeles.

12 afleveringen

We krijgen een blik achter de schermen van de opnames van 'Medellín' in Bogota, Colombia. Billy en Eric clashen wel op de set.
Wanneer de groep terug in Amerika arriveert, plant Drama een feestje voor Vince. Ari's zoon wordt intussen niet zomaar aanvaard op een exclusieve privéschool.
Billy schrijft Medellin in voor het filmfestival van Cannes, maar Eric maakt zich zorgen omdat hij denkt dat de film zal geweigerd worden.
Ari belandt in de gevangenis, Drama gaat samen met Vince en de burgemeester van Beverly Hills een avondje stappen.
De trailer van Medellin is gelekt op YouTube. Billy verdenkt Eric. Drama wil er jonger uitzien en denkt daarbij aan een medische marihuana-behandeling.
Zelfs na de verontschuldigingen van Billy, weigert Eric resoluut elke samenwerking met hem. Lloyd blijft een dagje thuis nadat zijn boyfriend hem gedumpt heeft.
Vince en Drama maken een weddenschap over de liefdestoekomst van hun makkers Turtle en Eric. Ari en z'n vrouw proberen de directeur van de privéschool nogmaals te overtuigen.
Eric krijgt z'n eigen kantoor, terwijl Vince zijn zinnen heeft gezet op een antiek meubelsteuk. Ari bereidt een meeting voor met r&b-superster Mary J. Blige.
Eric botst in een auto-ongeluk op Anna Faris en denkt dat hij een 'momentje' met haar heeft gehad. Turtle doet inkopen voor een feestje, maar komt in aanraking met de arm der wet.
Vince, Ari en Dana ontvangen Billy's script voor het volgende project van Vince. De acteur ziet wel wat in de film, dus Ari houdt het project in leven. Eric heeft het namelijk te druk met andere zaakjes.
Een 'code red' houdt de crew langer dan gewenst op de luchthaven van LA, waardoor ze de première in Cannes misschien zullen missen.
De jongens feesten er op los, maar zijn teleurgesteld als Medellin voor een lagere prijs dan verwacht wordt verkocht. Intussen geniet Drama van z'n sterrenstatus, Viking Quest is namelijk erg populair in Frankrijk.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers