Enlightened

Enlightened

De bejubelde comedyserie rond Amy Jellicoe (Golden Globe-winnares Laura Dern) en haar idealistische visie om haar bedrijf.

Afleveringen

10 afleveringen

Na een zenuwinzinking op haar werk en een verlengd verblijf in een holistische behandelingskliniek, keert Amy Jellicoe naar huis terug. Haar levensvisie is een stuk zachtaardiger en milder.
Amy had gehoopt op een droombaantje, maar die ambitie krijgt een ferme knauw wanneer ze verbannen wordt naar de kelders van Abaddonn. Hier moet ze gegevens invoeren tussen een groepje contactgestoorden.
Jaloers op Krista's meevaller en niet langer bereid om de vernederingen bij Abaddonn te slikken, overweegt Amy het bedrijf te verlaten voor een sociaal verantwoordelijke betrekking bij een daklozencentrum.
Omdat Amy vreest dat ze tijdens haar eerste weekend thuis zal hervallen in haar onverbeterlijke feestgedrag, tracht ze Levi te overhalen tot een afdaling van Kern River.
Wanneer ze op de televisie het schrijnende deportatieverhaal hoort van een moeder van Mexicaanse afkomst, probeert Amy haar collega's aan te sporen tot een kleine betoging tijdens hun lunchbreak.
Amy is in de wolken wanneer Sandy, die ze tijdens haar groepstherapie in Hawaii leerde kennen, haar voor een paar dagen komt opzoeken.
Amy wil bij Dougie in de gratie komen en besluit om voor hem een blind date te regelen. Tyler worstelt met zijn gevoelens en kan ze niet langer voor zich houden.
Dougie laat vallen dat hij Amy wil ontslaan, dus zij begint aan een charmeoffensief om aan de directie te tonen dat ze het redden waard is. Ondertussen staat haar vriendschap met Tyler op een laag pitje.
Helen maakt ontbijt klaar voor Amy en merkt dat ze er vrij moe en ziek uit ziet. Amy vertelt haar dat ze heel de nacht op was om een mail aan Levi af te werken.
Levi dringt 's nachts bij Amy en Helen binnen om met zijn ex te praten. Hij vertelt haar dat hij klaar is om verandering in zijn leven te brengen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks