Emma

Emma

De VRT-fictiereeks Emma vertelt het verhaal van 2 vrouwen, Emma en Birsen, met een totaal verschillende achtergrond die vastbesloten zijn het te maken in de televisiewereld. Onderweg lopen ze vaak met hun hoofd tegen de muur.

Afleveringen

103 afleveringen

De dagelijkse talkshow 'Tien uur tien' kampt met dalende kijkcijfers. Als zakelijke leider Marc op tragische wijze om het leven komt, ziet de ambitieuze Jean-Pierre zijn kans om carrière te maken. Emma, Marcs dochter, krijgt het zwaar te verduren.
Na de dood van haar vader verneemt Emma dat ze 5 jaar moet wachten op haar erfdeel. Nu Myra haar dwingt om op eigen benen te staan, moet ze op zoek naar werk. Ze solliciteert bij televisieproductiehuis Antenne.
De ploeg van Tien Uur Tien heeft weinig sympathie voor Emma, omdat ze haar verdenken van vriendjespolitiek. Jean-Pierre geniet intussen van zijn nieuwe machtspositie en probeert Antenne zoveel mogelijk naar zijn hand zetten.
De redactie is niet gelukkig met de komst van Myra Renard. Eindredactrice Babs doet een boekje open over haar vroegere samenwerking met ''t Foxke'. Schminkster Birsen maakt kennis met Myra's sterallures en ook Emma moet naar Myra's pijpen dansen.
Niet alleen Myra's overstap naar 'Tien Uur Tien' haalt de voorpagina's, er zijn ook geruchten over de verdachte dood van Marc Jacobs. Ze besluiten Marcs agenda na te pluizen. Veli vertelt Birsen dat de firma hem naar Turkije wil uitzenden.
Emma merkt dat er gesnuffeld werd in de persoonlijke spullen van haar vader. Dankzij de komst van Myra zijn de kijkcijfers aanzienlijk gestegen. Jean-Pierre ontdekt dat hij opgezadeld zit met een erfenis van zijn voorganger.
Nils Oscar probeert Birsen ertoe te overhalen om haar foto's tentoon te stellen. Jean-Pierre speelt Emma opzettelijk uit tegenover haar collega's. Als ze bovendien blundert tijdens de opnames van 'Tien uur tien', wordt het zelfs Nils Oscar te veel.
Carolines exclusiviteitscontract is voor Antenne financieel een zware dobber. Philippe hoopt op een minnelijke schikking. Babs, Fie en Veronique verdenken Emma en Ignace ervan dat ze een relatie hebben. 
Door Carolines uitlatingen in de pers komt productiehuis Antenne in een slecht daglicht te staan. Vooral Myra is erg ontdaan over de insinuaties over Marcs dood. Philippe wil koste wat het kost voorkomen dat Caroline nog meer schade aanricht.
Emma voelt zich nog steeds niet welkom bij Antenne. Jean-Pierre is beledigd en haalt zwaar uit naar Birsen. Nils Oscar neemt het voor haar op en wordt daarvoor bewonderd door Philippe.
Myra's aanhoudende scherpe opmerkingen doen Emma ertoe besluiten zo snel mogelijk te verhuizen. Babs regelt een exclusieve primeur voor 'Tien uur tien', maar een vergissing van Emma bezorgt de opnameploeg een hoop stress.
Emma zet toevalligheden en feiten i.v.m. de dood van haar vader op een rijtje en overweegt om naar de politie te gaan. Na een gesprek met Dirk beseft Nils Oscar dat hij Emma fout beoordeeld heeft. Ook Birsen moet haar mening herzien.
Nadat Nils Oscar zijn verhaal gedaan heeft, beseffen Fie, Veronique en Babs dat ze iets goed te maken hebben met Emma. Dirks wordt gestalkt door één van zijn avontuurtjes. Jean-Pierre geeft Ignace de opdracht een grondig besparingsplan uit te werken.
Jean-Pierre is het niet eens met het besparingsvoorstel van Ignace. Wanneer Myra ijskoud liegt over de levensverzekering, is het voor Emma duidelijk dat ze iets te verbergen heeft. Stella daagt op in de studio om de confrontatie met Dirk aan te gaan.
Door een toeval krijgt Emma Myra's exclusiviteitscontract in handen. Ze ziet een mogelijk verband met de dood van haar vader. Haar collega's van bereiden een verrassing voor. Birsen en Veli realiseren zich dat Emma het niet gemakkelijk heeft.
Myra laat zich gelden op de redactie van 'Tien Uur Tien'. Ze wil scoren met een bekende praatgast en probeert Jean-Pierre voor het idee te winnen. De vrouwen op de redactie zijn euforisch, maar ook Dirk is enthousiast.
Caroline geeft Emma haar versie over de dood van Marc. Als Osman zich beklaagt over de toestand van Emma's appartement, schiet Birsen in actie. Door de besparingsplannen bij Antenne, kan een buitenlandse exclusieve reportage niet doorgaan.
Emma krijgt hulp bij het opknappen van haar appartement, alleen niet van diegene waar ze op hoopte. Myra pikt het niet dat er op haar show wordt bespaard en verwacht een oplossing van Jean-Pierre.
De redactie zit in spanning te wachten op nieuws over de opnames in Monaco. Als Jean-Pierre de samenstelling van de ploeg én daarbovenop zijn financieringsplan bekendmaakt, barst de bom. Onder leiding van Nils Oscar beramen ze een plan.
De herinnering aan Marc Jacobs brengt spanningen teweeg tussen Birsen en Veli. De ploeg van 'Tien uur Tien' staakt, Philippe moet ingrijpen. Net als iedereen zich erbij neerlegt dat de uitstap naar Monaco niet doorgaat, pakt Myra uit met een stunt.
Ignace heeft redenen om Nils Oscar naar een boot te helpen zoeken. Na de staking is de kloof tussen Jean-Pierre en de ploeg groter dan ooit. Philippe moet tussen beide partijen schipperen. Emma vindt een aanwijzing dat haar vader misschien vermoord werd.
Gewapend met nieuw bewijsmateriaal klopt Emma weer aan bij de politie. Philippe oppert het idee van een bedrijfsraad en wil een vertegenwoordiger van de redactie. Emma betrapt Myra op een zwak moment en moet het bekopen.
Tot afgrijzen van de redactie vindt Myra zichzelf de perfecte vertegenwoordiger. Ze begint een charmeoffensief om stemmen te ronselen. Myra nodigt Jean-Pierre uit in haar appartement en neemt hem in vertrouwen.
Hoofdinspecteur Van Geel heeft nieuws voor Emma in verband met het onderzoek. Op de redactie zijn de meningen over een geschikte vertegenwoordiger verdeeld. Zelfs Myra voelt de spanningen in de ploeg, ze neemt poolshoogte bij Nils Oscar.
Emma is zenuwachtig over het praktische verloop van het onderzoek. Birsen leest Osman de les over zijn traditioneel-Turkse opvattingen. De inspecteurs melden zich aan voor een eerste ondervraging.
De ondervraging maakt heel wat emoties los bij Myra. Ze is razend en dreigt stappen te ondernemen tegen Emma. Ook Philippe heeft moeite met het onderzoek, Jean-Pierre stelt dan ook voor om Emma onmiddellijk te ontslaan.
Uit angst voor negatieve publiciteit dringt Jean-Pierre bij de inspecteurs aan op discretie. Birsen en Philippe overwegen om hun versies van de avond van het ongeval op elkaar af te stemmen.Myra valt scherp uit tegen Ignace en dreigt met wraak.
De getuigenissen van Pilippe en Jean-Pierre leveren interessante gegevens op voor het onderzoek. Birsen kan niet ingaan op Dirks aanbod. Ignace blijkt meer onderhandelingstalent te hebben dan Nils Oscar durfde dromen.
Ignaces alibi wordt in twijfel getrokken. Naar aanleiding van zijn getuigenis wordt Myra tot haar grote ergernis een tweede keer aan de tand gevoeld. Philippe laat zich ontvallen dat hij een opvolger in gedachten heeft.
Jean-Pierre belooft de ontslagen Stella haar vroegere baan terug in ruil voor een speciale wederdienst. Stella vertrouwt het zaakje niet en neemt haar voorzorgen. Caroline grijpt het politieverhoor aan om Myra verdacht te maken.
Van Geel en Van Den Driessche willen dat er schot in de zaak komt en leggen Philippe zwaar op de rooster. De roddelpersjournalist Verdickt komt rondsnuffelen op Antenne. De Zender is erg opgetogen over de positieve ontwikkelingen bij 'Tien uur tien'.
Nils Oscar heeft nog steeds geen beslissing genomen. Jean-Pierre voelt zich gepasseerd en vindt dat Philippe een stapje opzij moet zetten. Philippe vraagt iedereen om na te denken over het voorstel van de Zender.
Van Geels intuïtie draait op volle toeren, zeker als ook Babs een boekje opendoet over Marcs ware aard. Tegen de zin van de redactie in wil Myra een zeer delicaat onderwerp aansnijden in haar show. Emma mag het vuile werk opknappen.
Jean-Pierre pleit er nog maar eens voor om Emma te ontslaan. Nils Oscar wil Philippe niet teleurstellen, maar beseft dat hij zich een moeilijke opdracht op de hals heeft gehaald. De inspecteurs pakken Emma hard aan, maar Ignace stelt haar gerust.
Caroline raadt Stella aan om Jean-Pierre te chanteren. Als Veli opbiecht waar hij mee bezig is, is de verrassing groot voor Birsen. De palmtop van Marc Jacobs brengt zoveel nieuwe feiten aan het licht dat de inspecteurs een verdachte kunnen aanhouden.
Philippe is zo van slag door Myra's aanhouding dat hij in het ziekenhuis belandt. Heel Antenne staat op zijn kop. Emma voelt dat sommige collega's het haar erg kwalijk nemen. Volgens Jean-Pierre zijn haar uren bij Antenne geteld.
Nils Oscar voelt aan dat Jean-Pierre schoon schip wil maken bij Antenne en licht Philippe in. Stella denkt dat ze haar slag heeft thuisgehaald. Myra en Jean-Pierre rekenen af met Emma, Birsen vindt dat ze haar vriendin in de steek heeft gelaten.
Omdat Ignace voor zijn baan vreest, besluit hij Nils Oscar in vertrouwen te nemen over de plannen van Jean-Pierre. Philippe ziet maar één mogelijkheid om Jean-Pierre een halt toe te roepen. Myra beseft dat ze Nils Oscar het best te vriend kan houden.
Jean-Pierre doet zijn drastische herstructureringsplan uit de doeken. Ignace vindt het nodig om Nils Oscar stiekem op de hoogte te brengen. Die is het televisiewereldje meer dan beu en ziet zijn droom snel in vervulling gaan.
Nils Oscar zit verveeld met de situatie bij de receptie, maar moet de knoop doorhakken. Myra stelt zich zo diplomatisch mogelijk op en legt zich neer bij een aantal beslissingen. Het speurwerk van Van Den Driessche levert een belangrijk nieuw spoor op.
De getuigenis van Gisèle, Jean-Pierres echtgenote, werpt een nieuw licht op de zaak Jacobs. Caroline fluistert Stella een manier in om wraak te nemen op Jean-Pierre. Emma heeft een mooie opdracht in de wacht gesleept. ¶
Birsen komt er per toeval achter dat Veli andere toekomstplannen heeft dan zij. De zender is geïnteresseerd in het programmavoorstel van Myra en Jean-Pierre, maar stelt een voorwaarde waar Myra van steigert.
ean-Pierre realiseert zich dat hij in nauwe schoentjes zit en probeert Myra op andere gedachten te brengen. Birsen en Emma bereiden hun eerste gezamenlijke project voor. De inspecteurs kijken op van de nieuwe bewijslast die ze voorgeschoteld krijgen.
Het ziet er naar uit dat Emma's project in het water valt. Jean-Pierre wordt in het nauw gedreven door de inspecteurs en legt een emotionele verklaring af. Myra besluit akkoord te gaan met de nieuwe constructie die Jean-Pierre bedacht heeft.
Veli is ervan overtuigd dat Birsen en hij op dezelfde golflengte zitten en hakt de knoop door. Ignace doet een gemene zet waardoor Jean-Pierre in grote moeilijkheden komt. Philippe hoopt dat Nils Oscar zal ingaan op zijn voorstel.
Jean-Pierre's nieuwe situatie is het gespreksonderwerp van de dag bij Antenne. Myra broedt op een plan om Nils Oscar en Emma op termijn buitenspel te zetten. Emma moet de zoveelste desillusie over haar vaders liefdesleven verwerken.
Bij Antenne probeert Jean-Pierre de touwtjes terug in handen te nemen. Volgens Myra rendeert de redactie niet optimaal, ze doet Nils Oscar een idee aan de hand om daar verandering in te brengen.
De inspecteurs maken Emma voorzichtig duidelijk in welke richting het onderzoek evolueert en geven haar een goede raad. Ook Philippe heeft erg met haar te doen en worstelt met zijn geweten.
De ruzie tussen Veli en Birsen maakt de laatste uren extra moeilijk. Dirk begint te beseffen dat hij zich een hoop moeilijkheden op de hals heeft gehaald. Emma wacht niet langer op Dirk en neemt het heft in eigen handen.
Bij de voorstelling van hun reclamespot, laat Emma zich iets ontvallen waar Birsen van opkijkt. Nils Oscar raadt Dirk aan om zo vlug mogelijk open kaart te spelen. Veli en Birsen plannen een intiem laatste avondje, maar Osman gooit roet in het eten.
Omdat Dirk niet van plan lijkt zijn verantwoordelijkheid op te nemen, bezorgen Fie en Vero hem de schrik van zijn leven. Jean-Pierre beschuldigt Ignace van gesjoemel. Emma vraagt zich af of ze de moordzaak niet beter los zou laten.
Myra en Jean-Pierre hebben bedenkingen bij Philippes houding tegenover Emma. Dirk loopt er verslagen bij, de volledige ploeg speelt intussen het spelletje mee. Emma ondervindt dat ze geen krediet meer krijgt van Jean-Pierre.
Het ziet er naar uit dat Veli's terugkeer hem een aardige duit gaat kosten. Fie en Veronique halen het onderste uit de kan. Myra waarschuwt Nils Oscar voor een verborgen kantje van Emma's persoonlijkheid en raadt hem aan afstand te houden.
Noodgedwongen doet Emma een beroep op Ignace, die iets te gewillig is naar haar zin. De ploeg van 'Tien uur tien' wordt geconfronteerd met dalende kijkcijfers. Myra eist Nils Oscar op.
Nils Oscar denkt er het zijne van als hij Emma en Ignace samen betrapt. Dirk wil zijn stommiteiten goed maken, Fie en Veronique reageren erg verschillend. Als Babs verneemt wat er tijdens de crisisvergadering is beslist, voelt ze zich bedreigd.
'Tien uur Tien' krijgt een pijnlijke tik op de vingers van de zender. Myra weert zich als een duivel in een wijwatervat en Nils Oscar voelt dat alle ogen op hem gericht zijn. Emma zet een volgende stap in haar verwerkingsproces.
Na haar bezoek aan de psychologe is Emma erg emotioneel, ze zoekt een luisterend oor, maar niemand lijkt tijd te hebben. Myra en Jean-Pierre kijken vol leedvermaak toe hoe hun plannetje lijkt te slagen.
Dankzij Emma's tips ziet Nils Oscar het weer helemaal zitten. Babs blijft tegendraads, maar Myra lijkt gewonnen voor het nieuwe idee. Emma vindt het zoveelste bewijs dat haar papa niet de man was waar ze hem voor hield.
Emma zit in een lastig parket: Myra wil dat ze Nils Oscar ontwijkt, anders wordt hij ontslagen. De nieuwe formule van 'Tien uur tien' verloopt anders dan Nils Oscar gepland had. Veli ontdekt dat Birsen gelogen heeft.
Nils Oscar is teleurgesteld en voelt dat de ploeg van 'Tien uur tien' hem uitspuwt. Myra profiteert ervan om hem helemaal in haar greep te krijgen. De zender stelt een nieuwe schermmedewerker voor en Dirk ontdekt dat Jean-Pierre in zijn vaarwater komt.
Door Myra's suggestieve houding, begint de redactie gretig te speculeren over haar liefdesleven. Ignace is in zijn nopjes met de nieuwe ontwikkelingen en brengt maar al te graag Emma op de hoogte. Nils Oscar spreekt duidelijke taal tegen Myra.
De innemende, maar eigenzinnige Steve Van Hoof doet zijn intrede bij Antenne. Myra laat duidelijk verstaan hoe ze de samenwerking ziet. Fie en Dirk nemen Jean-Pierre drastisch onder handen. Veli is geschokt over wat hij bij Antenne aantreft.
Als Nils Oscar er achter komt welke roddel de ronde doet, grijpt hij in. Tot grote ergernis van Myra zet Steve 'Tien uur tien' zachtjes naar zijn hand. Ook Jean-Pierre moet inbinden als hij zijn eisen stelt.
Hoe pijnlijk ook voor Emma, Birsen ziet geen andere mogelijkheid meer dan het hele verhaal op te biechten. Voor Nils Oscar is de maat vol, hij klopt aan bij Philippe en rekent af met Myra. De ploeg reageert verdeeld op zijn beslissing.
Het vertrek van Nils Oscar zorgt voor problemen, vooral nu Antenne slecht bij kas zit. Philippe en Jean-Pierre werken een 'creatieve' oplossing uit. De spanning tussen Veli en Birsen is te snijden.
Steve geniet van zijn nieuwe status, zijn ambitie reikt verder dan Myra lief is. Tijdens een gesprek met Birsen rijst bij Emma een nieuw vermoeden over de dood van haar vader. Veli kan zijn ogen niet geloven als hij Birsen voor de tweede keer 'betrapt'.
Voor Birsen is het duidelijk dat Osman en Veli iets te verbergen hebben. Philippe doet Birsen een bekentenis waar ze niet goed raad mee weet. Op aanraden van Sam zoekt Babs Nils Oscar op om haar hart te luchten.
Veli en Osman voelen de grond onder hun voeten warm worden. Een woede-uitbarsting van Veli bevestigt Emma's vermoeden. De Zender stelt nieuwe eisen, het is maar de vraag of Myra wil inbinden.
Veli's jaloezie en de geheimdoenerij over zijn alibi worden Birsen te veel, ze houdt het thuis voor bekeken. Steve is in de wolken met 'zijn' nieuwe idee en wuift Emma's bedenkingen weg. Het lijkt of Myra zich kan vinden in de nieuwe formule.
Heel Antenne staat op zijn kop omdat Birsen niet opdaagt. Als Veli bovendien rel komt schoppen, legt Dirk de nodige diplomatie aan de dag. Tijdens de opnames maait Myra Steve het gras voor de voeten weg. Maar ook zij krijgt een bittere pil te slikken.
Terwijl Myra in de bres springt voor Birsen trekt Philippe zijn stoute schoenen aan en zoekt Veli op. Birsen en Emma bekennen elkaar hoe hard ze aan Veli's onschuld twijfelen. Myra wil weten hoe Margaux de toekomst ziet.
Tot grote woede van Myra haalt Steve zijn slag thuis in 'Tien uur tien'. Emma en hij lijken elkaar gevonden te hebben in de strijd tegen Myra. Als Myra Birsen vertelt over haar déjà vu van de avond van de moord, ziet Birsen haar vermoedens bevestigd.
Door bemiddeling van Emma krijgt Veli de kans om zijn verhaal te vertellen. Emma beseft dat ze twee mensen ten onrechte heeft verdacht, maar voor Birsen is hiermee de kous niet af. Myra is niet van plan om Steves capriolen nog langer te pikken.
Bij Veli en Birsen zit er nog steeds een haar in de boter, allebei voelen ze intuïtief aan wat er moet gebeuren. Myra laat zich alle aandacht welgevallen en is in de veronderstelling dat zij de touwtjes stevig in handen heeft.
Dirk pikt het niet dat zowel Jean-Pierre als Fie hem op zijn verantwoordelijkheid wijzen. Myra vindt dat ze door Steve haar ei niet meer kwijt kan in 'Tien uur tien'. Als Ignace haar vertrouwelijke informatie toespeelt, ziet ze een lichtpuntje.
Birsen maakt ruzie met Osman over zijn aanhoudende insinuaties. Nu de kijkcijfers pieken, wil Steve zijn deel van de koek, ook als dat ten koste gaat van Myra. Die is op haar beurt bezig om met Steve af te rekenen.
Het incident met de camera maakt Dirk duidelijk dat hij andere wegen moet bewandelen, ook al raakt Fie daardoor helemaal van streek. Nu Emma in de ban is van Steve voelt Birsen zich eenzaam. Steve krijgt een voorstel waar Philippe niet gelukkig mee is.
Dirk wil zijn vrijheid terug en moedigt Birsen aan om haar kansen te grijpen. Tijdens de opnames ontdekt Ignace dat Steve een groot probleem heeft. Birsen maakt Emma duidelijk hoe ze zich voelt sinds de komst van Steve.
Birsen krijgt een kans van Philippe; het addertje onder het gras moet ze erbij nemen. Nadat Ignace hem heeft ingelicht over Steve kan Philippe de knoop snel doorhakken. Steve wuift Emma's argwaan weg en doet grote beloftes.
Myra is in haar nopjes met de nieuwste ontwikkelingen bij Antenne, ze eist van haar medewerkers het onderste uit de kan. Birsen ruimt het probleem Wout uit de weg en maakt zich klaar voor de grote vuurdoop.
Myra staat op haar achterste poten. Om zich te wapenen tegen de concurrentie werkt ze een strijdplan uit waarin zelfs plaats is voor Emma. Die wordt intussen heen en weer geslingerd tussen ambitie en loyaliteit.
Steve probeert Emma te overhalen en dreigt bij Jean-Pierre met chantage. Nu het uur van de waarheid nadert, loopt iedereen bij Antenne op de toppen van zijn tenen... tot Emma weer een ijzersterk idee lanceert.
Omdat zowel Steve als Philippe aandringen op een beslissing, werkt Emma een tussenoplossing uit. De redactie bezorgt Myra een verrassing waar ze even van moet bekomen. Emma krijgt een mokerslag te incasseren...
Eenmaal terug met haar voeten op de grond reageert Emma precies zoals Myra had gehoopt. Na de ingrijpende beslissing van de Zender denkt Philippe aan het belang van Antenne. Tot groot vermaak van de redactie is Jean-Pierre op vrijersvoeten.
Alle collega's die het nieuws vernemen zijn teleurgesteld over de lichtheid van het bestaan in televisieland. Birsen vraagt zich af of haar werk alle opofferingen wel waard is. Emma ondervindt wat de vervelende kantjes zijn aan haar baan als redactrice.
Dirk wil geen van de vrouwen tegen zich in het harnas jagen en hoopt dat Fie zich gewonnen zal geven. Een telefoon van Veli brengt Birsen danig in de war. Myra is heel gelukkig met de gang van zaken, maar Philippe kan niet langer zwijgen.
Philippe vreest dat Myra hem in de steek zal laten. De ploeg van maakt kennis met een assertieve Moeke, maar de verstandhouding tussen Ignace en zijn moeder is niet wat ze lijkt. Voor Dirk is de maat vol, maar Fie schijnt het niet te snappen.
Philippe biecht Myra op waarom hij al maanden gewetenswroeging heeft. Vlak voor zijn afvaart durft Nils Oscar eindelijk in zijn ziel te laten kijken. Antenne wacht in spanning de beslissing van de Zender af.
Het lijkt erop dat het verdwijnen van 'Tien uur tien' ook de ondergang van Antenne wordt. Terwijl Philippe zijn heil zoekt bij de concurrentie, schiet Ignace op verzoek van Emma in gang. Tijdens een gesprek met Emma ruimt Myra een misverstand uit de weg.
Steve wil voor Emma een goed woordje doen, maar verwacht een tegenprestatie. Philippe biecht aan Birsen op dat hij eraan twijfelt of Myra in zijn toekomstplannen past. Ook al kan hij zijn geluk niet op, toch blijft Jean-Pierre met twijfels zitten.
De affectie tussen Dirk en Linda zit Fie erg hoog. Birsen en Emma hebben er goede hoop op dat hun programmavoorstel het verschil zal maken. Micheline en Jean-Pierre nemen de boekhouding door en doen een belangrijke ontdekking.
Myra's geeft haar carrière een nieuwe wending. De vrouwen op de redactie vinden het tijd om Jean-Pierre met de waarheid te confronteren. Dirk tobt over Fie. Birsen maakt kennis met een nieuwe man.
Het is Birsen niet helemaal duidelijk hoe ze nu verder moet. Antenne vecht tegen de bierkaai, maar de solidariteit in de ploeg is groter dan ooit. Jean-Pierre doet een ontdekking. Het scheelt geen haar of Philippe wordt door Emma betrapt...
De casting levert een toeloop aan kandidaten op. Birsen krijgt een waarschuwing van haar vriendin Nurten...
Osman verneemt dat er fundamentele dingen veranderd zijn. Als hij Birsen opzoekt, vindt die het niet het moment om te praten. Babs is getuige van iets dat ze liever niet had gezien.
Sam en Emma worden intiem. Babs waarschuwt Dirk dat ze geen zin heeft om zijn spelletje mee te spelen. Terwijl Micheline haar hart uitstort bij Babs, vinden Fie en Jean-Pierre elkaar. D-day nadert, maar de wegen van de Zender zijn ondoorgrondelijk.
De beslissing van de Zender slaat in als een bom. De verslagenheid is groot. Myra vindt dat Philippe haar in de steek laat. Jean-Pierre zit vol frustratie en koelt zijn woede...
Dirk raakt verstrikt in zijn eigen leugens. Fie confronteert Linda. De repetities voor de show doen het ergste vrezen. Een ex-collega duikt op en er ontstaat een misverstand.
De live-uitzending verloopt in alle opzichten anders dan gepland. In de Brasserie spelen zich merkwaardige taferelen af. Een intieme afspraak eindigt onverwacht...
Niemand snapt wat er met Emma aan de hand is. Er worden verkeerde conclusies getrokken. Moeke toont zich van een andere kant. Het nieuwe format levert vreemde inspiratie op...
Myra en Philippe worden op de hoogte gebracht. Ze nemen een beslissing. Emma krijgt meer duidelijkheid over de avond van de moord.
Emma verneemt in detail hoe en waarom haar vader vermoord is. De rol van Caroline en Stella wordt duidelijk. De spanning stijgt. Wanneer komt de redding?
Alle hoop is verloren. Emma ziet in dat ze moet veranderen van strategie. Philippe staat met z'n rug tegen de muur.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks