El Inmortal

El Inmortal

In de jaren '90 was de cocaïnehandel en de controle over de nachtclubs van Madrid in handen van een bende die de media monopoliseerde: Los Miami. Het horen van de naam, zorgde voor paniek. "De Onsterfelijke" was het hoofd van allemaal.

Afleveringen

8 afleveringen

José Antonio, moe van het werken voor iemand anders, besluit dat het tijd is om een bedrijf voor zichzelf op te zetten en de eigenaar van de drugs in Madrid te worden, zoals hij altijd al heeft gewild.
De strijd om de stad te leiden heeft van Madrid een gevaarlijke plaats gemaakt. José Antonio, die zijn volk moet beschermen, zal het moeten opnemen tegen zijn belangrijkste tegenstander.
José Antonio wil nieuwe territoria inpalmen en ziet Ibiza als een unieke kans om verder te groeien, maar het eiland in handen krijgen zal niet gemakkelijk worden.
Ibiza is een gebied van corruptie en politieke belangen in handen van een almachtige Horacio Hernan. Los Miami zal moeten uitzoeken hoe ze het eiland onder controle kunnen krijgen.
De bende floreert en wordt met open armen ontvangen, maar een onvoorzichtigheid brengt José Antonio ertoe één van de moeilijkste beslissingen van zijn leven te nemen.
De werkwijze van Los Miami wordt bekend in de hoofdstad, iets wat José Antonio niet bevalt. Hij wordt nu gedwongen zijn verleden alleen te verwerken.
José Antonio is momenteel niet op zijn best en een nieuw verraad zet de belangen van de kerngroep van de bende op zijn kop.
Nu Los Miami niet actief is, is de bende meer verdeeld dan ooit. José Antonio bereidt zijn wraak voor op degenen die hem verraden hebben.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks