Een Goed Jaar

Een Goed Jaar

Bij een inbraak stoten ontslagen ingenieur Erik en kruimeldief Lenny op een verzetskelder met oude wijn en wapens uit WOII. De twee mannen overtuigen een Brussels antiquair dat de wijn van Hitler was en hopen zo een smak geld te verdienen.

Afleveringen

8 afleveringen

1. Lieber Guderian

In een landhuis ontdekken Lenny en Erik per toeval een verborgen kelder van het verzet met wapens en briefpapier voor het maken van valse documenten. Bij het ledigen van een vooroorlogse fles wijn uit de kelder krijgt het duo een wild idee.

2. In Vino Veritas

Nadat Erik en Lenny vernemen dat antiquair Tristan hen heeft bedrogen, overvallen ze hem in zijn Brusselse antiekzaak. Zo recupereren ze de royale winst van de verkoop van hun fles wijn en de vervalste brief van Hitler.

3. Een Kelderrestje

Judith en Erik verkopen een fles Château Rycler met de brief van Hitler aan een sterrenchef met een exclusieve wijnkelder. Zijn vrouw twijfelt aan hun verhaal en wil eerst de verzetskelder zien.

4. De Tank van Patton

Erik brengt een koper aan: een gefortuneerd verzamelaar van WOII-spullen. Intussen licht bendeleider Michel de kopstukken van zijn misdaadorganisatie in over Duco's bedrog en diens vlucht naar het buitenland.

5. Het probleem Patrick

Na Nathans verraad beslist Judith met de oplichting te stoppen en keert terug naar "Tristantiek". Rosy verklaart haar liefde aan Lenny. Erik leidt zijn dochter Fleur trots rond in het Ardeense landhuis.
Erik en Lenny worden gecontacteerd door een dame die veel geld wil betalen voor de wijn van Hitler. Beide mannen verheugen zich op de aanzienlijke som die ze voor hun laatste fles zullen ontvangen.

7. Partybox

Rosy vraagt Lenny om na de ceremonie samen te vertrekken. Zij wil voor altijd breken met haar crimineel milieu. Maar Zias en zijn kompanen willen eerst van Lenny horen wat zijn aandeel was in Duco's dood.

8. Propere Handen

Erik, Lenny en Judith brengen de zes flessen met de brief van Hitler naar Alexander Sebastian in een Brussels luxehotel. Ze ontvangen het afgesproken bedrag. Ondertussen wacht Rosy gepakt en gezakt op Lenny.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers