Eastbound & Down

Eastbound & Down

Kenny Powers is een voormalige baseballspeler die terugkeert naar zijn geboortestad om aan de slag te gaan als turnleerkracht op zijn voormalige middelbare school.

Afleveringen

8 afleveringen

Kenny Powers geniet van een nieuw leven in zijn honkbalcarrière en vestigt zich in een leven van jetskiën, bodyboarden en hard feesten. Een omweg naar Shelby om de eenjarige verjaardag van zijn kind bij te wonen, herenigt Kenny met April.
Kenny trekt met baby Toby naar het noorden op zoek naar April en probeert Stevie te bevrijden uit de klauwen van Ashley Schaeffer.
Pro-scout Roy McDaniel arriveert in Myrtle Beach om Kenny te vragen een jonge Russische pitcher te begeleiden. Stevie legt de basisregels vast voor zijn terugkeer naar Kenny's team, terwijl hij worstelt met de relatie tussen Shane en Kenny.
Ervan overtuigd dat zijn zoon vervloekt is, geeft Kenny Toby de schuld van zijn recente beproevingen. Later probeert hij contact te maken met Shane's heteroseksuele familie. Stevie wordt overmand door schuldgevoelens.
Kenny wordt verrast door onaangekondigde bezoekers. Wanhopig om de controle over zijn team terug te krijgen, besluit Kenny het 4 juli-feest te organiseren om alle feesten van 4 juli te beëindigen.
Kenny en Eduardo graven in hun verleden om een permanente kinderopvang voor baby Toby te vinden. Stevie blijft zijn verlies betreuren. Kenny omarmt een nieuw veld terwijl hij zijn verantwoordelijkheden als man en vader onder ogen ziet.
Kenny probeert Coach Banks voor zich te winnen en terug in de rotatie te komen, maar veel obstakels dreigen zijn streven naar verlossing om te leiden. Stevie probeert Maria terug te winnen.
Terwijl Kenny zich aanpast aan de nieuwe realiteit van zijn leven, verandert een speling van het lot zijn toekomst met de Mermen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks