Eastbound & Down

Eastbound & Down

Kenny Powers is een voormalige baseballspeler die terugkeert naar zijn geboortestad om aan de slag te gaan als turnleerkracht op zijn voormalige middelbare school.

Afleveringen

7 afleveringen

Kenny Powers gaat naar Mexico om zijn wonden te likken en een nieuw anoniemer leven te beginnen. Bevriend met een naburige Mexicaanse familie en een zwoele barzanger genaamd Vida, komt Kenny tevoorschijn door een comeback te plannen.
Charros-eigenaar Sebastian Cisneros helpt alles uit de kast te halen om Kenny Powers' terugkeer naar het georganiseerde honkbal te promoten. Kenny verliest echter zijn motivatie, nadat hij van een oude vriend een geheim over April verneemt.
Verbaasd over de lauwe ontvangst van de Mexicaanse fans, start Kenny een PR-campagne om zijn imago op te poetsen. Er is wel een vintage Powers-opflakkering nodig om het publiek overeind te krijgen.
Hoewel fans van Charros reageren op Kenny, wordt hij door Roger gewaarschuwd voor de gevaren van showboating. Kenny ontdekt dat hij in zijn verkering met Vida serieuze concurrentie heeft.
Kenny overweegt een nieuw fulltime-werkend leven te leiden in Mexico.
Kenny vereffent wat oude rekeningen en laat Mexico zien waar hij echt van gemaakt is.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks