E! True Hollywood Story

E! True Hollywood Story

Docureeks over de levens van beroemdheden voor en nadat ze in de schijnwerpers stonden.

Afleveringen

11 afleveringen

Cardi B definieert het huidige moment in pop. Diepgaande interviews onthullen hoe deze legende zichzelf vanaf de grond heeft opgebouwd terwijl ze zichzelf blijft, wat er ook gebeurt.
Ga achter deze sprookjesachtige romance om te onderzoeken hoe Prins Harry en Meghan Markle de strijd aangingen met de pers, racisme en familiedrama. Ze braken met de koninklijke traditie in naam van de liefde.
Rebecca Schaeffer, Selena en Christina Grimmie. Klaar om te heersen over het scherm en het podium, maar neergehaald door geobsedeerde fans die ervan overtuigd waren dat ze een intieme band deelden. THS onderzoekt hun donkere kant van roem.
Solange, Jamie Lynn en Noah leerden van de valstrikken van hun zussen om op eigen kracht te slagen. Verken hun weg naar roem en de diepe banden tussen hen.
Van dorpsjongen tot meest sexy man ter wereld. Brad Pitt wordt een Hollywood icoon, maar stuit onderweg op uitdagingen.
Een nieuwe generatie transacteurs, schrijvers, producenten en regisseurs zet zich in voor nieuwe normen in het vertellen van verhalen. Diepgaande interviews onthullen de strijd die nog steeds wordt gevoerd voor acceptatie buiten beeld.
Victoria's Secret maakte van modellen succesvolle persoonlijkheden en herdefinieerde de schoonheidsstandaard voor een hele generatie, maar achter de schermen heerste controverse en een cultuur van giftigheid.
Diepgaande interviews onderzoeken drie van Hollywoods grootste mysteries: Brittany Murphy's dood op 32 jarige leeftijd, Whitney Houston's verdrinking, en Carole Baskin's vermiste echtgenoot.
Schoonheidsinfluencers op YouTube zijn het nieuwe ras van mediamagnaten en hebben een miljardenindustrie gecreëerd. Maar naarmate de inzet en de cheques groter werden, veranderde vriendschap in concurrentie.
De miljardairs Elon Musk, Jay-Z en Sara Blakely hebben hun ambitie gebundeld om hun stempel op de wereld te drukken. Interviews geven inzicht in 3 afvallige ondernemers die de status quo negeerden om 's werelds grootste fortuinen te vergaren.
Voor 'Netflix & Chill' was er een tv-evenement met elke week meer dan 24 miljoen Amerikaanse kijkers: TGIF. In interviews met cast en makers viert THS het succes en de strijd achter de grootste avond in de tv-geschiedenis.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers