Dubbelleven

Dubbelleven

Twee vrouwen moeten omgaan met het feit dat ze jarenlang dezelfde echtgenoot deelden en dat hij hen beloog. Ze proberen allebei te ontdekken hoe het nu verder moet.

Afleveringen

13 afleveringen

 • 1. De andere vrouw

  Karen Van Dijck woont al achttien jaar samen met Mark. Ze leidt een comfortabel leventje als huisvrouw, maar voelt zich wat ongelukkig omdat haar leven schijnbaar stilstaat. Nina Overstijns, een jonge, ambitieuze carrièrevrouw is getrouwd met Mark.
 • 2. De begrafenis

  Zowel Nina als Karen claimen het recht om Mark te begraven. Ze gaan een bitse strijd aan. Nina speelt uit dat zij de wettelijke echtgenote is van Mark, en Karen heeft schrik dat ze geen inspraak krijgt. Ruben, de broer van Mark, is terug.
 • 3. Een nieuw begin

  Iedereen probeert zijn leven terug op te pikken na de begrafenis. Heeft Mark een testament of niet? Hoe worden de eigendommen verdeeld? Een bezoek aan de notaris brengt uitsluitsel. Karen ontdekt dat de dood van Mark haar een kans biedt om te ontsnappen.
 • 4. De graffiti

  Karen gaat aan de slag als verkoopster in een boetiek. Het leven van een werkende vrouw met een gezin is zwaar en ze verwacht dat iedereen een tandje bijsteekt. Iedereen, behalve haar moeder ... Nina is eenzaam en drinkt meer dan goed is voor haar.
 • 5. Een avondje uit

  Karen gaat voor het eerst sinds lang een avondje stappen en komt zo in contact met Johan, een goede vriend van Ruben en tevens leraar van Maarten. De man voelt wel wat voor Karen, maar zijn pogingen om haar te charmeren zijn onhandig.
 • 6. Een beetje seks

  Na een valse start laten Karen en Johan zich overtuigen om met elkaar een date te hebben. Karen beseft dat ze nood heeft aan affectie en denkt met de brave Johan een rustige start te kunnen maken. Hun eerste afspraakje ontaardt meteen in een vrijpartij.
 • 7. Stap voor stap

  Karen en Johan hebben een relatie. Voor Johan mag het vooruit gaan, maar Karen wil het stap per stap doen. Ze ontdekt per toeval dat Ruben en Nina een relatie hebben, en kan er niet goed mee om. Het verraad van Mark ligt nog vers in het geheugen.
 • 8. Het gevecht

  Karen probeert in het reine te komen met het feit dat Mark haar ging verlaten. De leugen van haar leven met hem achtervolgt haar. Als ze Nina per toeval tegenkomt op een receptie, komt het tot een uitbarsting en een gevecht met haar.
 • Karen slaat een nieuwe weg in: ze wil haar verpleegstersdiploma van 20 jaar geleden opnieuw laten homologeren en aanvaardt daartoe een positie als verpleeghulp in een ziekenhuis. Ze is vastbesloten om terug verpleegster te worden.
 • De relatie van Karen en Johan zit wat in het slop. Karen ziet in hem een goede vriend, maar de spanning is ver te zoeken. Als Karen moet kamperen voor een school om Hanne ingeschreven te krijgen, komt ze in contact met de sympathieke Wim.
 • Ruben en Nina en Karen, Johan, Maarten en Hanne gaan samen voor een lang weekend naar het vakantiehuis van de familie aan zee. Karen en Nina zien er geweldig tegenop om al die tijd met mekaar te moeten doorbrengen.
 • 12. Wat ik wil

  Ruben en Nina zijn uiteen, en Ruben is er kapot van. Op aanraden van Johan raadpleegt hij een advocaat over zijn rechten als vader. Op die manier lokt Ruben evenwel een tegenreactie uit van Nina, die denkt dat hij haar kindje van haar wil afpakken.
 • 13. Het einde

  Karen maakt zich klaar voor het vertrek naar Bolivia. Ze praat het uit met Johan, en zet haar huis te koop. Alleen Maarten blijft dwarsliggen, hij wil niet mee. Hij zoekt een uitweg, wil desnoods zelfs bij zijn nonkel Ruben gaan wonen.

€11,95 /mnd of

€ 119,45 / jaar Bespaar 2 maanden
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit**

€19,95 /mnd of

€ 199,45 / jaar Bespaar 2 maanden
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers