Don't Worry Be Happy

Don't Worry Be Happy

Deze levenskunstenaars hebben weinig materiële welvaart en voelen zich toch de koning te rijk. Het leven is mooi als je het maar wilt zien. Maar hoe doe je dat juist op de rand van de armoede?

Afleveringen

8 afleveringen

Deze levenskunstenaars hebben weinig materiële welvaart en voelen zich toch de koning te rijk. Het leven is mooi als je het maar wilt zien. Maar hoe doe je dat juist op de rand van de armoede?
In de tweede aflevering van Don't Worry Be Happy worden we rondgeleid bij Jo Lernout. De voormalige high tech miljonair leidt samen met zijn filipijnse schoonfamilie een rustig leven in de filipinia wijk.
Antoon had vroeger een vaste job en een goed inkomen. Maar hij droomde van een leven in vrijheid zonder verplichtingen. Daarom gaf hij zijn ontslag. Hij leeft nu van zijn muziek en woont alleen in een bescheiden huurhuis.
Groot feest bij de familie Davidson, rust en natuur bij Antoon en grote liefde bij Jo en Annie.
Evert steekt de handen uit de mouwen, Eddy heeft het moeilijk en voor de Happy 8 is elke dag een feest, zolang ze elkaar hebben.
Deze week maken we kennis met Didier uit de Antwerpse Kempen. Hij maakt zich klaar voor zijn werk. En dat is niet meteen een doorsnee 9 to 5 job. Didier is een ex-straathoekwerker.
Tim en Valery reizen met hun Nomad (t)huis de wereld rond. Louis en Hubert wonen de jaarmarkt bij en Didi gaat kamperen met zijn viervoeters.
Louis en Hubert bezoeken het Atomium, Justine en Philip zijn fier op de zaak en hun kinderen. Bij de Davidsons is het tijd voor een nieuwe start.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers