DMZ

DMZ

Een burgeroorlog breekt uit in een futuristisch Amerika. Manhattan wordt een gedemilitariseerde zone, vernietigd en geïsoleerd van de wereld. Onverschrokken en felle dokter Alma Ortega zoekt haar zoon die ze verloor bij de evacuatie van New York City.

Afleveringen

4 afleveringen

Terwijl Alma op zoekt gaat naar haar zoon Christian in Manhattan, proberen rivalen Parco en Wilson goedkeuring te krijgen van de grootste bendes van de DMZ in hun afzonderlijke pogingen gouverneur te worden.
Parco en Wilson zoeken op het laatste moment steun voor hun eerste debat op het stadhuis. Alma doet een wanhopig beroep op de houder van de ultieme krachtbron van de DMZ.
Alma maakt duidelijk voor wie ze vecht als Wilson's dief wordt onthuld, Odi's vriendelijkheid wordt teruggegeven, en Skel zich verscheurd voelt tussen Tenny en Parco. Vervolgens breekt de oorlog uit in de DMZ.
Net als zij onderhandelt over een veilige uitweg uit de DMZ, worstelt Alma met een dwingende reden om te blijven, terwijl Skel gedwongen wordt te kiezen tussen degenen van wie hij houdt.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers