Den Elfde van den Elfde

Den Elfde van den Elfde

Op 11 november wordt in Kerke traditiegetrouw een Prins Carnaval verkozen, die het feestjaar mag inzetten. Wanneer de tikker van feestneus Hubert net voor zijn bekroning plots dienst weigert, wordt zijn ererol van Prins Carnaval in vraag gesteld.

Afleveringen

7 afleveringen

 • Het is 11 november. De familie Geunings maken zich klaar voor de feestelijke opening van het nieuwe carnavalsseizoen. Voor de 35e keer op rij zal Hubert Geunings tot Prins Carnaval gekroond worden. Maar dit jaar loopt de viering anders dan verwacht.
 • 2. Prins(es)verkiezing

  Frank ziet zichzelf als waardige opvolger. Ook Yvonne voelt plots wat voor de titel van Prins. Marie-José stelt voor om de titel in de familie te houden. Serge en Walter dwingen Pol dat hij er voor moet zorgen dat Serge Prins Carnaval kan worden.
 • 3. Verhoudingen

  Erik voelt zich reddeloos nu Yvonne bij hem weg is. Serge organiseert een protestactie in het dorpscafé tegen de familie Geunings. Yvonne gooit zich, gesteund door Pol, keihard in de strijd.
 • 4. Duiven

  Erik neemt een moeilijke beslissing om Yvonne terug voor zich te winnen. Chantal maakt zich ernstige zorgen over de gezondheid van Frank. Serge stort zich vol overgave in de verkiezingsstrijd tot groot ongenoegen van Hubert.
 • 5. De Uitslag

  Yvonne en Chantal staan lijnrecht tegenover elkaar als het over hun verliefde kinderen gaat. Ook Erik gaat de confrontatie aan met Frank. De avond van de prinsenverkiezing breekt aan. Wie zal er winnen?
 • 6. Prins Frank I

  De uitslag van de verkiezing brengt allesbehalve rust binnen de familie Geunings. Zelfs het gezamenlijke kerstdiner lijkt de gemoederen niet te kunnen bedaren. Een vreselijke waarheid komt naar boven.
 • 7. Family Secrets

  Met de hulp van Pol doet de familie Geunings er alles aan om het vreselijke familiegeheim binnenskamers te houden. Maar lukt het hen om van de jaarlijkse carnavalsoptocht een feest te maken?

€11,95 /mnd of

€ 119,45 / jaar Bespaar 2 maanden
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit**

€19,95 /mnd of

€ 199,45 / jaar Bespaar 2 maanden
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers