Delete Me

Delete Me

Marion en Marit zijn bijna klaar met hun middelbare school. Maar in een wereld waar status alles is, blijkt dat een onschuldig grapje viraal kan gaan en hun leven voorgoed kan veranderen.

Afleveringen

7 afleveringen

Hun doel is Miami, maar eerst is het tijd voor feestjes. Dit is het begin en einde van de vriendschap tussen Marion en Marit, beste vriendinnen en partners in synchroon zwemmen.
Hacker Fanny wil uitzoeken wie de sekstape heeft gelekt. Ondertussen leren de meisjes dat er een scout uit Miami aanwezig is. Helaas zijn ze alleen maar iets waard als team.
De enige vriendin die Marion heeft verlaten, is Marit, die met een moeilijk dilemma kampt. Fanny gaat verder met haar onethische methoden om te ontdekken wie er achter de lekkende sekstape zit.
Marit is teleurgesteld dat Marion haar voor een feestje heeft gedumpt. Fanny neemt contact op met Marion en weet dat de sekstape wereldwijd is verspreid door een gebruiker met de naam SOFUS.
Als Marit Marion verdedigt nadat ze door Christian is beledigd, wordt ze uit de feestbus gegooid en alleen in het bos achtergelaten. Tegelijkertijd onthult Fanny een geheim over zichzelf.
Marit is op zwemtraining zonder Marion, die in plaats daarvan op een feestje is met haar crush Christian. De nacht gaat door en de seksvideo wordt gemaakt.
Marion en Marit - beste vriendinnen met hoopvolle dromen. Marion wil wanhopig deel uitmaken van de feestbende, terwijl Marit alleen maar om Miami geeft. Wat er bij het zwembad is gebeurd wordt eindelijk onthuld.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers