De Thundermans

De Thundermans

Phoebe en Max lijken gewone tieners, maar eigenlijk zijn ze superhelden. Max kiest voor het slechte en Phoebe voor het goede. Ze beleven de gekste avonturen.

Afleveringen

26 afleveringen

Cherry vraagt aan Max of hij zijn superkrachten wil gebruiken, om haar te helpen met het halen van haar rijbewijs. Phoebe, jaloers op deze nieuwe vriendschap, zet haar eigen relatie met haar beste vriendin op het spel.
Phoebe's eerste opdracht als superheld is Schuildorp beschermen. Dit blijkt makkelijk, totdat ze Max uitdaagt om wat streken uit te halen in hun slaperige stadje.
Nadat Phoebe ontdekt dat Link's ex-vriendin eigenlijk een superschurk is die Link zelf wil opeisen, vraagt Phoebe om Max' hulp om haar ware aard te onthullen.
Max probeert zijn duistere imago weer terug te krijgen met kruimeldiefstal. Maar als zijn beste vrienden het doelwit worden, moet hij kiezen tussen hen en zijn reputatie.
Max en Phoebe lokken een ruzie uit tussen Billy en Nora, zodat ze niet in een enge achtbaan hoeven. Maar dit plan loopt vreselijk uit de hand als de ruzie oncontroleerbaar escaleert.
Phoebe's trouw wordt op de proef gesteld als ze erachter komt dat haar vriendje's vader misschien weer kwaadaardig wordt. Ze moet nu beslissen om hem wel of niet aan te geven.
Phoebe's relatie met haar superheld vriendje wordt op de proef gesteld als hij een opdracht overzee krijgt aangeboden.
Billy en Nora worden vrienden met een uitbundig stel tieners tijdens een game-conventie, waardoor Max en Phoebe erachter komen dat ze hun broertje en zusje teveel genegeerd hebben.
Max gebruikt Phoebe, om zijn duistere kroniek terug te krijgen uit de schoolkast met ingenomen spullen. Hij gaat hierbij echter te ver in het breken van haar vertrouwen.
Phoebe past op het verlegen broertje van haar vriendje, maar de vriendelijke jongen ontdekt zijn kwade kant als hij één van Max's uitvindingen in handen krijgt.
Een wanhopige Phoebe zorgt dat Max zich niet met haar schoolproject bemoeit door hem te overtuigen dat een meisje van school met hem uit wil. Maar nadat Max en zijn date hier achterkomen, willen ze wraak.
Phoebe hoopt ingedeeld te worden bij haar favoriete hippe held in het superhelden mentor programma, maar voelt zich verplicht voor haar vader te kiezen. Al snel heeft ze spijt wanneer ze zijn oude en achterhaalde lesmethodes ziet.
De schurkenbond is vastbesloten om Phoebe's opmars als superheld te stoppen en de hele Thunderman familie te vernietigen. Max moet eindelijk kiezen tussen vechten voor goed met zijn familie of voor kwaad tegen hen.
De schurkenbond is vastbesloten om Phoebe's opmars als superheld te stoppen en de hele Thunderman familie te vernietigen.
Hank verhoogt de inzet van de familie spelavond tot een nieuwe hoogte en ieder lid van de familie heeft alles over voor de hoofdprijs.
Max wordt nerveus als zijn vriendin auditie doet voor een romantische rol met als tegenspeler een leuke jongen. Hij overtuigt Phoebe om ook auditie te doen, maar alles gaat mis als Phoebe een verschrikkelijk slechte actrice blijkt.
Nadat Cherry per ongeluk een foto online zet die het geheim van de Thundermans onthult, dwingt de heldenbond Phoebe om de vriendschap met haar beste vriendin te beëindigen.
Billy en Nora willen wanhopig hun moeder's tablet terug nadat de school het in beslag genomen heeft. Phoebe helpt ze, om te bewijzen dat ze net zo geniepig als Max kan zijn.
Max en Phoebe geven hun moeder het ultieme verjaardagscadeau door haar lang verloren zus op te sporen, maar het gaat mis als blijkt dat de zussen al jarenlang ruzie hebben.
Phoebe en Max hebben een toets in groep 8 gemist, omdat Max destijds een vrij weekend had 'geritseld'. Ze moeten terug naar school om de toets alsnog te doen.
Hoewel Max zijn vriendin heeft beloofd te stoppen met mensen te foppen, haalt hij een grap uit waar zijn vriend voor moet opdraaien. Als het schoolhoofd de jongen wil schorsen, moet Max de situatie oplossen en zijn eigen rol geheim houden.
Nadat Phoebe een leuke jongen ziet, maar hem uit het oog verliest, gebruikt ze de software van de Heldenbond om hem op te sporen. Haar misbruik heeft onverwachte gevolgen voor haar vlam, die ze moet verhinderen.
Phoebe's laatste heldenmissie is oppassen op Voorzitter Kickbutt's lastige tienerdochter. Maar de missie loopt uit de hand als ze een illegale nachtclub binnenglippen.
Hank en Phoebe denken dat ze bestolen zijn als ze thuis komen en alle meubels verdwenen zijn, maar Max geeft toe dat hij alles verstopt heeft.
Als Chloe roept dat Max haar favoriet is, probeert Phoebe haar de 'echte' Max te laten zien door een verhaal te vertellen over de grote Phoebe Hood en de slechte Maxingham.
Omdat hij zenuwachtig is voor de ontmoeting met de ouders van zijn vriendin, vraagt Max hulp aan Phoebe.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks