De Rots Eiland Mysteries

De Rots Eiland Mysteries

De veertienjarige Taylor en haar vrienden zijn vastbesloten elk mysterie te ontrafelen en elke onverklaarbare gebeurtenis op Rock Island te onderzoeken terwijl ze op zoek gaan naar haar Oom Charlie die vijf jaar geleden van het eiland verdween.

Afleveringen

20 afleveringen

Op Taylor haar 14e verjaardag ontvangt ze een schatkist van haar vermiste oom Charlie. Op de kist zit een timer en daarom probeert ze met haar vrienden deze zo snel mogelijk open te krijgen.
Als Taylor en de groep een symbool vinden gaan ze op ontdekkingstocht door Rots Eiland en vinden ze iets ongelofelijks! Ondertussen moeten ze een cake heel houden en om zien te gaan met Raquel van de Zuid Sectie.
De groep komt een oude vriend van Oom Charlie tegen die jong is gebleven door uit een fontein van de jeugd te drinken! Meesha drinkt per ongeluk wat van dit water en verandert in een baby. Taylor en de anderen moeten het tegengif vinden.
De groep komt een meisje met geheugenverlies tegen die een oude spionagecamera bij zich heeft. Is ze een spion? Met Raquel die telkens in de buurt is proberen ze het meisje te helpen zich te herinneren wie ze is en er achter te komen wat Raquel wil.
Taylor en de groep ontvangen een noodoproep van zichzelf uit de toekomst. Ze proberen er achter te komen waar dit bericht van komt. Ellis verliest de groep uit het oog en denkt dat hij terug in de tijd is gereisd naar de tweede wereldoorlog.
De groep creƫert per ongeluk een kwaadaardige kloon van Taylor! En als de kloon van Taylor met Nori, Meesha en Lila wegrent tijdens een achtervolging, is het aan Ellis en Taylor om uit te vinden hoe ze het klonen terug kunnen draaien.
Taylor raakt haar schaduw kwijt als ze per ongeluk een meteoriet aanraakt die in de jungle is ingeslagen. Ze volgen haar schaduw naar de Zuid Sectie. Taylor, Nori en Ellis komen daarbinnen in de problemen. Lila en Meesha moeten ze redden!
Door een vreemde orkaan kan de cricket match op het eiland niet doorgaan en waait Oom Charlies logboek weg. Taylor, Nori en Ellis gaan er naar op zoek en vinden een eng oud huis dat door een vijftig jaar oud mysterie in de greep wordt gehouden.
Taylor vindt een fles met een oude telefoon, waar een mysterieuze sms naar is gestuurd. Die sms leidt de groep naar een afgelegen eiland waar een gevaarlijke mist hangt en een piratenverleden een connectie blijkt te hebben met Meesha's familie.
Op een vulkanisch eiland dat net weer toegankelijk is voor toeristen vindt de groep een pratende schelp die de groep in hun fantasie doet geloven. Als de vulkaan uitbarst moeten ze van het eiland en van de krachtige schelp zien te ontsnappen.
Taylor ontmoet een goudzoeker met een halve 'schatkaart' van Rots Eiland. Aangezien in Oom Charlies logboek staat dat het goud nooit meegenomen mag worden, wil ze het beschermen, maar een agressieve zwerm bijen gooit roet in het eten.
Als de groep uit een grot komt zijn ze in een andere realiteit waar Oom Charlie helemaal nooit vermist is geraakt! Maar ze komen er achter dat het eiland langzaam vergaat. Om het eiland te redden moeten ze terug naar hun eigen realiteit.
Door een aardschok op Rots Eiland komt er een poort tevoorschijn naar de verloren stad Atlantis! Helaas vindt Raquel de poort eerder dan de groep. De dingen worden ingewikkelder als er een mysterieus meisje verschijnt die Ellis op date vraagt.
Taylor en haar vrienden moeten het eiland redden van een oud stukje glas dat ervoor zorgt dat iedereens geheugen gewist wordt. Maar vergeten ze niet dat er een eiland is dat gered moet worden en vergeten ze Lila's verjaardag niet?
Als er tiener-versies van Taylors moeder en Oom Charlie verschijnen in Taylors huis moet de groep erachter zien te komen hoe ze hen terug naar hun eigen tijd kunnen krijgen voordat de tijdlijn verstoord wordt en Taylors bestaan uitgewist wordt.
Het is het Octopus Festival op Rots Eiland maar er is geen octopus te zien... Taylor en Nori gaan een mysterie oplossen in een poging het festival te redden terwijl Lila zich kapot werkt om een dansje voor op het festival te choreograferen.
Taylor en de groep moeten een hele zeldzame, stinkende plant uit de handen van een gemene tech-miljardair zien te houden. Die wil de energiebron uit de plant hebben. Lila's liefde voor katten op sociale media kan wel eens goed van pas komen.
Er is een wetenschapswedstrijd op Het Instituut en Ellis en Taylor vinden een mysterieuze symbex die hun breinen verwisselt! Om ze terug te wisselen moeten ze de puzzel van de symbex oplossen en een haaienbassin in duiken.
Er verschijnen mysterieuze lichtstralen in de lucht waardoor Meesha's oma Gillian verdwijnt. Taylor, Nori en Meesha zoeken Gillian en gaan de strijd aan met de lichten. Ellis en Lila zorgen dat alles goed verloopt vanuit de Melk Hut.
Het Instituut sluit haar deuren en Taylor en Lila vertrekken van Rots Eiland! Ze breken in in de Zuid Sectie en worden betrapt door Raquel. Ze zijn stomverbaasd als ze er achter komen dat Raquel ze wil helpen om Oom Charlie te vinden!
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks