De Opkomst van de Teenage Mutant Ninja Turtles

De Opkomst van de Teenage Mutant Ninja Turtles

In de riolen onder New York leven vier mutantenschildpadden: Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo. Terwijl ze hun krachten ontdekken, beleven de vier allerhande avonturen.

Afleveringen

26 afleveringen

Voor het eerst ontdekken de Turtles dat zij niet de raarste wezens in New York zijn.
Onze wannabe helden proberen het grootste kleine probleem in de stad op te lossen. - De Turtles vechten tegen hun slechte gewoontes en een eigenaardige chefkok.
Op Aprils werk dreigt een kinderfeestje in de soep te lopen. Tijd om de Turtles in te schakelen. - Nieuwsflits: nieuwslezer gemuteerd in worm deed verslag van het nieuws, nu maakt hij het nieuws.
Donnie en Mikey vinden een prachtige Buggy bij de sloop. - Splinter is ziek en de Turtles weten dat hij hen dan niks kan weigeren.
Iemand is er met Donnie's uitvinding vandoor. Na een lange achtervolging vangen ze de onverwachte dader.
Leo verslaat een worstelkampioen, maar die wil zijn titel terug. - De Turtles komen in een doolhof terecht.
De Turtles willen hun idool zien skateboarden, maar moeten tegelijk een inbraak stoppen. - Hypno-Potamus keer terug en verpest Aprils schoolbal.
Een supermarkt wordt geplaagd door de geest van een oude vakkenvuller. De Turtles gaan op onderzoek uit. - Een bekend konijn van tv duikt op en heeft kwade bedoelingen.
Om teamgeest te kweken lijmt Raph de Turtles aan elkaar. Kunnen ze de schurken verslaan, vastzittend aan elkaar? - Albeerto heeft snode plannen om de wereld te veroveren.
Donnie mag lid worden van de Purple Dragons. Daar zit iets achter, maar wat? - De favoriete pizzeria's van de Turtles worden één voor één vernietigd. Wie doet dat en waarom?
Donnie's holrobot zorgt ervoor dat ze op hun wenken worden bediend. Maar dan wil de robot ook een van de broers zijn. - Mikey koopt John Jitsu's spel, maar als hij hem gaat ophalen, blijkt hij niet de enige die hem zoekt.
Baron Draxum verzamelt een groep schurken om zich heem om de Turtles te verslaan.
De simpele taak een DVD terug te brengen, leidt tot complete chaos in New York. - Het loopt helemaal uit de hand als de Turtles een arme mutant te hulp schieten.
Donnie begaat een grote blunder als hij z'n broers net zo slim maakt als hij. - Na een bizarre transformatie worden Mikey en Vlees Zweet beste vrienden.
Terwijl de Turtles Baron Draxum uit de tent proberen te lokken, onderzoekt Splinter de vreemde praktijken op Aprils nieuwe werk.
Leo raakt z'n broers kwijt in een poort en moet naar de mysterieuze Verborgen Stad om ze te redden. - Iedereen wil iets van Warren Stone, maar hij geeft niet zomaar iets weg en eerlijkheid is ver te zoeken.
Leo en Donnie doen er alles aan om April een leuke dag met een nieuwe vriendin te bezorgen. - Raph sluit vriendschap met een nieuw trainingsmaatje, maar hij houdt het geheim voor z'n broers, die hem niet mogen.
Leo en Mikey willen allebei 'beste ober' worden, maar ze hebben erg lastige klanten. - Baron Draxum wil leider van de Footclan worden, maar dat gaat niet zomaar.
De Turtles verdiepen zich in een mysterieuze bibliotheek op zoek naar een manier om Mayhem te redden. - Een nieuwe game houdt iedereen in New York in de ban.
Een ritje op de rioolrivier kent een wilde afloop. - De pogingen van de Turtles om goed te doen, keren zich tegen hen.
Splinter neemt controle over de Turtle Tank. - Splinter worstelt met zijn taken als vader en sensei.
De Turtles willen een stukje van het Donkere Harnas stelen vanop de schroothandel. - Een mutant verpest het uitje in de sneeuw van April en de Turtles.
April en Sunita doorzoeken New York op zoek naar Sunita's gestolen broche. - De Turtles ontmoeten hun favoriete filmster: Jupiter Jim!
Nu het donkere harnas bijna compleet is, omhelzen de Turtles hun ninja-oorsprong.
Splinter en de Turtles moeten baron Draxum verhinderen om het laatste deel van het donkere harnas in handen te krijgen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks