De Ludwigs

De Ludwigs

Benny is langs vele pleeggezinnen geweest, maar deze keer gaat hij naar het Ludwigs-gezin. De pleegouders Erik en Kate zijn plotseling op mysterieuze wijze verdwenen. Benny, Sam, Yara, Anoosha en Daniel moeten uitzoeken wat er met hen is gebeurd.

Afleveringen

10 afleveringen

De Ludwigs zingen luidkeels Sinterklaasliedjes bij de schoorsteen. De burgemeester en de wethouder komen langs met een speciaal verzoek. In het museum bewaren de Ludwigs een eeuwenoud Sinterklaasgedicht.
Het huis is hermetisch afgesloten. Alle kinderen zitten opgesloten in een andere kamer. Sam krijgt een opdracht en moet codes kraken.
Benny's surprise staat nog in de oven en niemand kan in de keuken komen! Onder de deur kringelt rook door. De Ludwigs moeten opschieten voordat het huis in brand vliegt.
Het brandalarm gaat keihard af en de Ludwigs kunnen elkaar nauwelijks nog verstaan. Iedereen verzint iets om het lawaai tegen te gaan. Benny en Yara bedenken een list met chocoladeletters.
Een muziekstuk op de piano en de wereldkaart in de keuken blijken belangrijke aanwijzingen te zijn bij het oplossen van de raadsels. In het huis klinken vreemde geluiden.
Het waardevolle Sinterklaasgedicht is verdwenen uit het museum! Er moet nog iemand in het huis zijn, maar wie?
De wethouder geeft zich niet zo gemakkelijk gewonnen en weet bijna te ontsnappen. Anoosha's speciale lijm blijkt uitkomst te bieden op een onverwacht moment.
De kids ruimen haastig alle rommel op en maken snel hun surprises af. Erik, Kate en Daniel komen thuis om Sinterklaas te vieren. De Sint krijgt een bijzonder cadeau en De Ludwigs krijgen hoog bezoek.
Anoosha is gek op Sinterklaas en geeft in haar speciale Sinterklaas vlog de allerbeste Sint tips.
Anoosha maakt een nieuwe vlog voor haar kanaal, boordevol Sinterklaas weetjes.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers