De Ludwigs

De Ludwigs

Benny is langs vele pleeggezinnen geweest, maar deze keer gaat hij naar het Ludwigs-gezin. De pleegouders Erik en Kate zijn plotseling op mysterieuze wijze verdwenen. Benny, Sam, Yara, Anoosha en Daniel moeten uitzoeken wat er met hen is gebeurd.

Afleveringen

26 afleveringen

Benny wordt verhoord op het politiebureau, want er is een pyramide gestolen van een tentoonstelling over Egyptische kunst. Hij is opgepakt met een envelop inclusief een afbeelding van de pyramide en de woorden 'Het Einde van De Wereld'.
Yara is net als Benny opgepakt. Zij heeft de verdwenen pyramide op zak, maar ontkent iets met de diefstal te maken te hebben. Hulp van Kate en Erik is er niet, want die zijn op expeditie naar de noordpool.
Nigel wordt het politiebureau binnengebracht en hij wordt net als Yara en Benny aan een krachtig verhoor onderworpen. En Anoosha probeert achter de geheimzinnige betekenis van de pyramide te komen.
Anoosha heeft weer een brief gekregen met de mysterieueze tekst 'Er komt een donkere tijd aan, maar de zon zal je helpen' Zal ook deze voorspelling uitkomen? En op het politiebureau komen de videobeelden van de diefstal binnen.
Het net sluit zich om Benny, Yara en Nigel. Heeft de politie eindelijk genoeg bewijs om ze op te sluiten? En ook thuis bij de Ludwigs thuis neemt de spanning toe als er een onbekend persoon om het huis sluipt.
Terwijl thuis alles in het honderd loopt, laat een mysterieuze verschijning weer een envelop achter met de tekst 'Ik weet wie je echte ouders zijn. Volg je hart naar het Eind van de Wereld'.
Yara zet haar beste beentje voor en hoopt zo snel een studentenkamer te hebben. En Anoosha kan haar nieuwsgierigheid niet langer de baas. Ze wil weten wat de mysterieuze brieven betekenen en gaat alleen op onderzoek.
Een mysterieus persoon laat een brief met daarop een dreigende tekst achter voor de Ludwigs. Anoosha is spoorloos en de zoektocht begint. En de kans dat Benny, Yara en Nigel het politiebureau weer kunnen verlaten wordt steeds kleiner.
De Ludwigs bedenken een plan om Anoosha terug te krijgen. En daarbij krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. En 2 meiden komen Yara uithoren om te kijken of ze kans maakt op een studentenkamer.
Benny, Yara en Nigel gaan echt heel ver om hun zusje Anoosha terug te krijgen. Ze vertellen Daniel hoe ze de pyramide hebben gestolen.
Benny, Yara en Nigel vragen Daniel of hij ze wil helpen te ontsnappen. En Anoosha probeert er achter te komen waar ze vastgehouden wordt en komt oog in oog te staan met haar ontvoerder.
Kate en Erik weten nog altijd niet dat Anoosha spoorloos is en de Ludwigs hebben alle moeite om dat geheim voor zich te houden. En de ontvoerder neemt weer contact op.
Anoosha zit nog altijd gevangen, maar vindt troost bij een bijzondere lotgenoot. En de Ludwigs krijgen hun zusje alleen terug in ruil voor de pyramide. Maar dat is een groot probleem.
De Ludwigs roepen de hulp in van een oude bekende. Kan zij hen helpen Anoosha terug te krijgen? En nu Daniel geschorst is probeert hij een nieuwe carriere op te bouwen.
Anoosha zoekt toenadering tot haar ontvoerder in de hoop wat meer over haar te weten te komen. En Yara bereidt zich voor op de uitwisseling. De Pyramide voor Anoosha.
Yara is met de pyramide naar de afgesproken plek in de duinen gegaan. De spanning is te snijden bij de Ludwigs. Zullen ze hun zusje Anoosha zo weer in hun armen kunnen sluiten?
De Ludwigs zijn radeloos. Ze weten niet wat ze nu nog kunnen doen en overwegen Erik en Kate alles op te biechten. En de ontvoerder vertelt Anoosha waar ze echt naar op zoek is.
Sam denkt de oplossing te hebben in de zoektocht naar de echte pyramide. Opnieuw word er iemand uit het verleden bijgehaald om te helpen. Heeft zij de sleutel tot de bevrijding van Anoosha?
Yara moet heel ver gaan om de studentenkamer te krijgen. Volgens Daniel zelfs te ver. En de Ludwigs moeten ook heel ver gaan om de echte pyramide in handen te krijgen. Zal ze dat lukken?
De Ludwigs krijgen bij hun zoektocht naar Anoosha hulp van een wel hele bijzondere man. Maar daar moeten ze wel een prijs voor betalen. En daar is niet iedereen even blij mee. Anoosha en de ontvoerder komen ondertussen nader tot elkaar.
Yara krijgt eindelijk goed nieuws. Of toch niet? En de Ludwigs proberen voor de tweede keer Anoosha terug te krijgen in ruil voor de pyramide. Lukt het ze dit keer wel? Ze zijn in elk geval op alles voorbeid.
Is dit het einde van de wereld? De Ludwigs komen oog in oog te staan met de kidnapper van Anoosha. En Kate en Erik hebben verrassend nieuws.
De Ludwigs krijgen te horen waarom hun zusje gekidnapt is en waarom ze de pyramide moesten stelen. Maar is de ontvoerder van Anoosha wel de echte 'bad guy'?
De Ludwigs gaan op zoek naar de schat, die het geheim bewaart van het oog waarmee je dingen kunt zien die niemand anders kan zien. Maar zij zijn niet de enigen die jacht maken op 'het oog van Nostradamus'.
Wat is 'het oog van Nostradamus', het oog waarmee je dingen kunt zien die niemand anders kan zien? Het antwoord ligt voor het oprapen, maar wie heeft de schat als eerste in handen?
Het mysterie is opgelost en de Ludwigs zijn weer herenigd. De familie is zelfs iets uitgebereid. Bovendien hebben Kate en Erik een grote verrassing voor alle Ludwig-kinderen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks