De Kraak

De Kraak

Na twee jaar in de gevangenis moet professioneel oplichter Alidor Van Praet een manier vinden om zijn in beslag genomen illegale fortuin terug te verdienen. Wanneer hij de 20-jarige Jeremy Peeters zijn weg ziet hacken door een computerwedstrijd, beseft hij dat de tiener de sleutel is tot zijn succes.

Afleveringen

8 afleveringen

1. Scouting

Het begon allemaal 3 jaar geleden voor Jeremy Peeters. Toen hij samen met enkele professionele oplichters verantwoordelijk was voor een ongeziene bankoverval die hij mee mogelijk maakte dankzij zijn hackertalenten. Dit is zijn verhaal.

2. Bedrieglijk apparaat

Jeremy Peeters wordt het nieuwe lid van de bende, wiens baas Alidor Van Praet is. Alidors voormalige rechterhand Andy wordt vervangen door Jeremy. Jeremy's taak is om te infiltreren in een beveiligingsbedrijf.

3. Frankfurt

Jeremy weet belangrijke gegevens van het beveiligingsbedrijf te stelen. Het IT-genie Andy keert ook terug als lid van de bende. Ze scharen zich achter het plan om een cyberaanval te plegen die hen enkele honderden miljoenen euro's kan opleveren.

4. Tel Aviv

De bende bevindt zich in Frankfurt en gebruikt een paar trucjes om een bank te infiltreren door zich voor te doen als een bouwbedrijf. Een plan dat niet altijd van een leien dakje verloopt en waarvoor Alidor Jeremy inschakelt.

5. Swift

Jeremy wordt onder druk gezet en vertelt over twee mannen: Kurt Dietrich, die informatie heeft over de Swift Terminal, en veiligheidschef Philip Daum. Alidor en de bende zijn van plan om beide mannen als lokaas te gebruiken om de bank binnen te komen.

6. De hack

Met de hulp van Philip Daum betreden Alidor en zijn bende de bank. Een gijzelingsvideo dwingt Daum alle alarmsystemen uit te schakelen. Jeremy zorgt voor de camera's. Ook de tweede handlanger, Kurt Dietrich, wordt door Alidor onder druk gezet.

7. Zoo

In eerste instantie lijkt het erop dat de bankoverval is gelukt. Dan ontdekt Alidor dat het gestolen geld verdwenen is. Hij vermoedt dat Jeremy erachter zit. Souleymane waarschuwt Jeremy dat Alidor en de anderen hem thuis in Antwerpen zullen opzoeken.

8. Geld op zak

Alle leden van Alidors bende zullen voor de rechtbank worden berecht voor Jeremy's getuigenis en videobewijs. Er wordt nog gezocht naar Souleymane en Ada. Jeremy vraagt aan zijn grootvader om een brief te bezorgen.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers