De Familie Backeljau

De Familie Backeljau

In de Antwerpse wijk luchtbal leeft de prettig gestoorde en licht asociale familie Backeljau.

5 afleveringen

 • 1. Gespoelde hersenen

  Sabrina blijkt na haar kortstondige bezoek aan de sekte van Trebor Seam flink gehersenspoeld. Wanneer ze haar kamer ombouwt tot haar 'Tempeltje van de lente' en Marcel en Johnny bij haar vreemde rituelen betrekt, begint de familie zich ongerust te maken. Lionel komt met een oplossing op de proppen: Sabrina moet worden geprogrammeerd.
 • 2. De foutparkeerder

  Sabrina kan Antonio maar niet vergeten. Ze achtervolgt hem dag en nacht en verrast hem met een indrukwekkende reeks parkeerboetes. De bedragen lopen zo hoog op dat Antonio zijn auto zal moeten verkopen en een extra job zal moeten aannemen. In de 'Vuile Hoek' wordt een ober gevraagd. Ook Franky is geïnteresseerd in de job, maar dat ziet Ann niet zitten.
 • 3. De salesmanager

  Sabrina is op zoek naar een nieuwe vriend en Cois gaat meedoen aan een examen voor salesmanager bij Megabeton. Terwijl de vreemdste huwelijkskandidaten voor Sabrina zich aanmelden, wijdt Cois zich aan zijn studies.
 • 4. Luchtbal vooruit

  De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur en wijk De Luchtbal is twee regionale partijen rijk: Luchtbal Vooruit en Rustig Luchtbal. Cois' verbazing is groot wanneer hij Marcel de Neudt op de lijst van Rustig Luchtbal aantreft. Zijn verbazing wordt nog groter als hij Maria's naam op de andere lijst vindt. In een mum van tijd barst er een hevige verkiezingsstrijd los.
 • De Maria Backeljau-Verkiezingsshow is in volle gang als Marcel de Neudt gewapend met een snoeischaar in de technische cabine binnendringt. Hij is vast van plan de show te saboteren. De Backeljau's zijn zich van geen kwaad bewust maar Marcel is gesignaleerd.

€11,95 /mnd of

€129,95 /jaar Bespaar meer dan 1 maand
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit**

€19,95 /mnd of

€ 199,45 /jaar Bespaar 2 maanden
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers