De Barbaar en de Trol

De Barbaar en de Trol

Evan, een pittige trol op zoek naar spanning en een plek om zijn liedjes uit te voeren, vindt avontuur wanneer hij Brendar ontmoet, een felle vrouwelijke krijger die op zoek is naar wraak voor een aanval op haar familie.

Afleveringen

13 afleveringen

Brendar een krijger-prinses wordt uit de Koninklijke Orde gezet en gedegradeerd tot barbaar. Ze gaat op zoek naar de demon Alvin, die haar broer Kendar gevangen houdt. Ondertussen trekt Evan de wijde wereld in om muzikant te worden.
Brendar en Evan komen aan bij het kasteel van Horus Stuig, de tovenaar. De gemene heks Knoestia heeft zijn dochter in een uil veranderd. Brendar, Evan, Horus en Stacey besluiten om Knoestia een bezoekje te gaan brengen.
Brendar, Evan, Horus en Stacey zijn nog steeds onderweg naar het kasteel van Knoestia. Onderweg moeten ze door het Moeras van Vrees en daar moeten ze hun grootste angsten onder ogen zien.
Brendar, Evan, Horus en Stacey komen bij het kasteel van Knoestia aan. Horus strijdt met Knoestia om de amulet, waardoor iedereen in een kip verandert. Generaal Schedel zit ze nog steeds op de hielen.
Brendar neemt het op tegen Chantal, die ook krijger-prinses is. De inzet van de wedstrijd is Bijl. Maar dan moet Bijltje bekennen dat ze niet is wie ze zegt dat ze is.
Evan moet bij zijn ouders de trolpas ophalen, maar daar ziet hij enorm tegenop.
Brendar en haar vrienden komen bij het hol van de draak aan, op zoek naar drakentranen. Maar de draak is niet van plan te gaan huilen.
Brendar nodigt Christof de Cartograaf uit voor een diner, om hem te verleiden een kaart voor haar te tekenen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot.
Brendar en haar vrienden komen bij de Florffs terecht, die leven in sneeuw en ijs.
Brendar en haar vrienden overnachten in een herberg, waar het blijkt te spoken. Maar Evan roept de hulp van het Sokkenleger in.
Het lukt Brendar en haar vrienden Kendar te redden uit het hol van Alvin de demon. Maar zolang de demon niet verslagen is, dreigt er gevaar.
Kendar besluit om Bijl aan Alvin de demon te geven, zodat Alvin hen met rust laat. Brendar en haar vrienden zijn er kapot van en besluiten op een missie te gaan om Bijl te redden.
Brendar komt oog-in-oog met Alvin te staan, en met de hulp van haar vrienden, verslaan ze hem voor eens en altijd. Brendar ontdekt dat ze koningin mag worden, maar dat betekent dat ze niet meer kan doen wat ze het leukst vindt, dus ze bedankt.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks