D5R

D5R

In D5R gaan we hand in hand door het leven met de vijf beste vrienden: Wout, Kyra, Leyla, Vincent en Amber.

24 afleveringen

Sach komt op bezoek bij Vincent thuis. Leyla en Jan spreken samen af in de bib. In de dansschool komt Kyra voor een uitdaging te staan.
Leyla is in de wolken door de kus met Jan. Haar vrienden zijn blij voor haar, maar Leyla wil liever geen contact met Jan op school. Ze is bang dat haar ouders het zo te weten zullen komen. De vader van Wout maakt zich zorgen.
Wout komt met het idee om een zoektocht te doen. Amber en Wout vertrekken als eerste. De rest vertrekt iets later om hen te zoeken aan de hand van krijtpijlen, maar ze komen enkele jongens tegen die al dat krijt niet zo leuk vinden...
Vincent is in de beek gevallen, terwijl hij zich wou verstoppen voor de drie jongens die hen achtervolgden. Mahmut vindt een christelijk kettinkje en wordt boos op zijn zus. Tijdens de dansles krijgt Kyra problemen met een leerling.
Amber krijgt opnieuw schokkend nieuws te horen. Leyla is op zoek naar de ketting, die haar broer heeft weggesmeten.
Vincent videobelt met Sacha. Mahmut is nog een stapje verder gegaan om Leyla te controleren. Vincent probeert te wennen aan een leven zonder smartphone. Amber haar moeder is dringend op zoek naar een job.
Kyra zoekt informatie op over ADHD. Vincent is eindelijk terug mobiel bereikbaar, maar moet Sacha wel wekelijks afbetalen. Het eerste sollicitatiegesprek in Kortrijk verliep goed voor Amber haar mama.
Vincent bedenkt een plan om Amber in Vilvoorde te houden. Jan wil praten met Leyla.
Amber geeft Wout bijles wiskunde. Leyla valt bijna door de mand, maar Kyra helpt haar uit de nood. Het plannetje van Amber en Wout om hun ouders te koppelen, lijkt te lukken.
Sasha pusht Vincent om meer te betalen voor de gsm. De moeder van Amber heeft de job in Kortrijk.
De wereld van de vrienden stort helemaal in. Kyra zoekt troost bij een goede vriend. Mahmut pakt de laptop van Leyla af wanneer hij haar betrapt tijdens een videocall met Jan.
De vrienden hebben het zeer lastig met het vertrek van Amber. Jan negeert Leyla op school, maar ze besluiten het uit te praten aan het station.
Wout heeft het nog moeilijker op school na het vertrek van Amber. Gelukkig hebben ze afgesproken om 's avonds te webcammen. Mahmut stelt een vriend van hem voor aan Leyla.
Er ontstaat een hevige discussie tijdens de les zedenleer. Het wordt steeds lastiger voor de vriendengroep om samen af te spreken. Sacha zet Vincent voor een dilemma. Hoe ver zal Vincent gaan voor zijn broer?
Vincent voelt zich schuldig, maar bedenkt een nieuw plan om aan geld te komen. Leyla voelt zich ook schuldig tegenover Jan omdat haar broer haar kettinkje heeft weggegooid. Ondertussen doet Kyra een vreemde ontdekking op de dansschool.
De vrienden zamelen allemaal geld in. Kyra verdenkt Kenny van de camera in de locker. Op school krijgt iedereen z'n rapport. Voor Wout ziet het er niet goed uit. Ondertussen doet Mahmut z'n best om Leyla gelukkig te maken.
Amber komt naar de vijver. Wout kan niet wachten om haar terug te zien. Zijn vader praat met hem over een eventuele nieuwe school. Leyla maakt opnieuw ruzie met Mahmut. Vincent en Wout zetten de postzegelverzameling van Wout z'n opa online.
Leyla heeft genoeg van het gecontroleer van haar broer Mahmut en lucht haar hart bij Amber. Wout gaat kijken naar een andere school. Daar ziet hij Deborah terug, een meisje dat hij zeven jaar geleden kende.
Wout heeft beslist dat hij naar een andere school gaat. Hij stuurt smsjes naar een oude kennis van hem die hij zag bij het bezoek aan zijn nieuwe school. Amber weet van niets. Kyra vindt opnieuw een camera in de kleedkamer van de dansschool.
Wout spreekt af in Gent met Deborah. De ouders van Vincent maken zich zorgen om zijn geldinzameling. Vincent spreekt af met Sacha en stelt hem enkele vragen. Kyra en Mol proberen uit te zoeken wie de camera in de kleedkamer gezet heeft.
Vincent voelt zich bedrogen. Leyla probeert hem goeie raad te geven, maar heeft zelf ook heel wat aan haar hoofd. Op de dansschool kunnen Kyra en Mol weer opgelucht ademhalen.
Vincent licht zijn ouders in en gaat samen met zijn vader Sacha opzoeken bij hem thuis. Amber en Wout kunnen maar moeilijk tijd voor elkaar vrijmaken. Mahmut duikt plots op aan het station en betrapt zo Leyla en Jan.
Vincent en zijn vader komen Sacha tegen op straat en confronteren hem. Mahmut hoort Jan uit en is aangenaam verrast door zijn persoonlijkheid. Wout praat met Amber over de moeilijkheden van hun lange afstandsrelatie.
Kyra en Mol maken zich klaar voor het optreden. Wout stelt zijn nieuwe vriendin Deborah voor aan zijn vrienden, inclusief Amber. Kyra en Mol tonen publieklijk hun liefde voor elkaar.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers