Crossbones

Crossbones

1729. In de Caribische zee ligt een eiland dat op geen enkele kaart staat: Santa Compana. Een paradijs voor piraten, dieven en moordenaars. Hier heerst Edward Teach, alias Blackbeard. De meest beruchte en gevreesde piraat aller tijden.

Afleveringen

9 afleveringen

Bij hun laatste kaping maakten Blackbeard en zijn mannen een ontwerp buit van een chronometer, een uitvinding die de zeevaart voor altijd zal veranderen. Als Blackbeard zo'n apparaat kan maken, wordt hij onoverwinnelijk.
Kapitein Samuel Valentine, een van de meest gevreesde piraten ter wereld, arriveert op Blackbeards eiland Santa Campana. Blackbeard heeft hem uitgenodigd om een gunst van hem te vragen.
Kate wordt gevangen genomen door Britse soldaten. Blackbeard organiseert een reddingsmissie. Balfour gelooft echter dat Blackbeard Kate uit de weg wil ruimen en deelt zijn wantrouwen met Lowe, die mee gaat om Kate te beschermen.
Tom Lowe weet een deel van Blackbeards plan, maar wat moet hij doen? De informatie aan Gouverneur William Jagger geven, die overduidelijk krankzinnig is? Lowe besluit het spel nog mee te spelen totdat hij Blackbeards volledige plannen kent.
Tom Lowe is ervan overtuigd dat Blackbeard een aanval voorbereidt op de Britse troepen op Jamaica. Terwijl hij deze informatie probeert door te geven aan Gouverneur William Jagger, ontdekt hij dat Jagger van plan is Santa Campana uit te roeien.
De enige manier om Santa Campana te redden is Blackbeard overdragen aan Gouverneur Jagger. Dat is wat Tom Lowe wil doen. Ondertussen bezoekt Jagger een gesticht, omdat hij denkt dat één van de patiënten hem kan helpen Blackbeard te verslaan.
Tom Lowe wordt beschuldigd van een moord die hij niet heeft gepleegd. Vastgeketend in het midden van het plein op Santa Campana, verdedigt hij zichzelf. Hulp komt uit onverwachte hoek. Een schokkende ontdekking maakt de zaak ingewikkelder.
De eindstrijd tussen Blackbeard en Gouverneur William Jagger is onvermijdelijk. Blackbeard heeft zijn plan in werking gesteld en de zeilen gehesen. Op Santa Campana onthult Selima een geheim aan Tom Lowe.
Het regent vuur op Santa Campana wanneer de bloeddorstige gouverneur William Jagger de aanval opent. Alles wat Blackbeard heeft opgebouwd dreigt in vlammen op te gaan. Voor Tom Lowe is het moment aangebroken om een keuze te maken.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers