Couples Therapy

Couples Therapy

Elf koppels hebben in deze mockumentary elk zo hun reden om in relatietherapie te gaan. We ontmoeten ze bij de therapeut en leven mee met alle bizarre, chaotische en grappige discussies. Wie van hen blijft samen of welke relatie overleeft de therapie niet?

Afleveringen

10 afleveringen

Kenny en Chelsey hebben het moeilijk met trouw zijn sinds de geboorte van Kato. Elke ziet dan weer een probleem in alles wat Hassan zegt. Jacques-Valère maakt te weinig tijd voor zijn gezin, en Britt heeft genoeg van Simons onderdanigheid.
Céline en Jussef praten al 25 jaar niet meer met elkaar. Kristien en Olivier bespreken de leuke en minder leuke dingen van elkaar, en Sigi wil niet dat Gabriël zijn vader om geld vraagt voor hun trouwfeest.
Aster en Rainbow hebben een open relatie. Ellen heeft nooit zin in seks. De koppels bespreken hun fantasieën. Simon heeft best een rare bijnaam voor Britt haar borsten.
Hassan en Elke koken even vaak. Of toch niet? Sara heeft rust nodig met haar burnout. Andreas verdient een applaus en Jacqui-V is a busy bee.
Olivier zou wat meer tijd aan de kinderen kunnen besteden. Kenny heeft een verrassing. Simon moet een strengere papa zijn. En Sigi en Gabriël kunnen niet wachten om aan kinderen te beginnen.
Ellen wil niet over geld discussiëren. Simon beslist om opslag te vragen. Katrien komt tot de ernst van de zaak. En waar komen de volgers van Sara vandaan?
De koppels hebben wat huiswerk meegekregen. Aster zou eens wat quality time willen met Rainbow. Sara en Noah zijn gaan eten in een sterrenrestaurant. En Jacques-Valère kreeg een emergency call.
Wat bingen de koppels? Gabriël zou graag eens padellen. Hassan en Elke sporten samen. En de praatpen is dé oplossing voor Céline en Jussef.
Rainbow en Aster delen alles met elkaar. Er is wel sprake van jaloezie bij Kenny en Chelsey. Simon heeft grootse plannen. En Jacques-Valère en Peter leven in een wereld waar niets nog zeker is.
Hoe hebben de koppels de therapie beleefd? Sara heeft een verrassing. Kristien heeft een doorbraak. Céline en Jussef ontdekken elkaar. Jacques-Valère heeft dé oplossing voor hun problemen. En Katrien ziet plots het licht.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks