Cold Courage

Cold Courage

Twee jonge Finse vrouwen vinden elkaar bij de 'Studio', een clandestiene groep die gerechtigheid zoekt voor mensen die boven de wet staan.

Afleveringen

8 afleveringen

 • 1. Clean Skin

  Mari en Lia, twee heel verschillende Scandinavische vrouwen die beide een duister trauma overleefden, vinden elkaar in Londen. Ze worden lid van de Studio, een ondergrondse groep die probeert gerechtigheid te brengen naar degenen die zich boven de wet voelen.
 • 2. Trojan Horse

  Het populisme van de charismatische Britse politicus Arthur Fried lijkt gelinkt aan het onderzoek dat The Studio voert naar twee gewelddadige aan migratie gelinkte overlijdens: een jonge moslimjongen en lichaam dat de media de gezichtsloze vrouw is gaan noemen.
 • 3. The Faceless Woman

  Nia, een vriendin van Lia die het slachtoffer was van vrouwenhandel, weet misschien meer over de moord op de gezichtsloze vrouw. De Studio onderzoekt een link tussen Frieds campagne en een extreemrechtse terreurgroep.
 • Lia's infiltratie van Frieds campagne verloopt niet geruisloos. Nina leidt de Studio naar een huis waar mishandelde seksslaven worden vastgehouden.
 • 5. My Father's House

  Mari biecht een geheim uit haar kindertijd op aan Lia. De politie ontdekt een nieuw lichaam, Lia kent het slachtoffer. Het wordt meer en meer duidelijk dat het dodelijk is te dicht bij Fried te komen.
 • 6. Stench of Death

  Een interview bedoeld om Fried te ontmaskeren draait slecht uit, waardoor opnieuw een vrouw verdwijnt. Lia komt in een gevaarlijke situatie terecht. Maar ze verbaast zichzelf met haar reactie. Een stalker uit haar verleden duikt weer op.
 • 7. Mari Says Hi

  De verkiezingen zijn in aantocht. Fried lijkt zegezeker. De vriendschap van Mari en Lia wordt zwaar op de proef gesteld wanneer ze het niet eens zijn over de grenzen van hun wraak. Een gewonde sekswerker herkent de stem van haar aanvaller.
 • Mari lost de moord op haar vader op. Ze brengt Lia wel in gevaar, maar riskeert alles om haar te redden. Frieds overwinning draait uit op bloedvergieten. Lia en de Studio moeten vechten om te overleven.

€11,95 /mnd of

€119,45 /jaar Bespaar 17%
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit**

€19,95 /mnd of

€ 199,45 /jaar Bespaar 17%
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers