Code 37

Code 37

Hannah Maes koos bewust voor de harde realiteit van alles wat in ons strafwetboek onder Code 37 valt: zedenfeiten. Ze leidt de Gentse zedensectie met harde hand terwijl ze haar eigen trauma verwerkt.

Afleveringen

13 afleveringen

 • 1. De Nachtwacht deel 1

  Een schrijver wordt aangerand in een seksbioscoop. Hij had er een afspraakje met Roos, een studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Dat is voldoende reden voor Hannah en haar team om undercover te gaan in club Sin City, een vrijhaven voor iedereen die het daglicht schuwt en voor meisjes die er hun klanten oppikken.
 • 2. De Nachtwacht deel 2

  Hoewel Koen en Hannah steeds dichter naar elkaar lijken toe te groeien, kent hun relatie een onverwachte wending. Wanneer Phaedra, het nichtje van Roos, in de problemen komt, zoekt ze hulp bij Hannah. Zij heeft intussen andere zorgen aan haar hoofd, want ze wordt door commissaris Vermaelen geschorst.
 • 3. Virgin Suicides

  In een internaat heeft een jong meisje zich verhangen. Hannah ontdekt al snel dat het slachtoffer verkracht en verdoofd werd. Terwijl het er sterk op lijkt dat Hannah haar privéonderzoek nog niet heeft losgelaten, maakt de nieuwe hoofdcommissaris Greet Adriaens haar intrede.
 • 4. Triple X

  Margot, een drankverslaafde vrouw die voor een sekslijn werkt, komt te rade bij Hannah nadat ze tijdens haar laatste gesprek met de dood werd bedreigd. De zedensectie besluit de lucratieve sekshandel die gerund wordt door John Vervoort binnenstebuiten te keren. Wanneer Margot in een ondergrondse parking wordt verkracht, krijgt Hannah het aan de stok met haar hoofdcommissaris Greet Adriaans.
 • 5. Schemerzone

  Kevin en Hannah worden opgeroepen wanneer blijkt dat Lisa, een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, in haar slaap werd verkracht. Serge, de oom van Lisa, eist dat Hannah en haar team de instelling laten sluiten en verdenkt bovendien de directeur van het misdrijf.Hannah is ervan overtuigd dat de verkrachter binnen de instelling zit en vraagt alle medische rapporten op.
 • 6. Ons kent ons

  Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin de onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in haar wagen, lijkt het op het eerste gezicht om een zaak van openbare zedenschennis te gaan.
 • 7. Gigolo

  Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee vaste klanten van Pieter. Wanneer Charles en Bob prostituee Brenda ontmoeten, raakt de zaak in een stroomversnelling.
 • 8. Teamwork

  Hannah beslist om Iris Nys op te zoeken en haar relatie met Erwin Struelens te bespreken. De vrouw werkt echter niet zo goed mee als Hannah had verwacht. Intussen krijgt de Zedensectie af te rekenen met een klacht van ongewenste intimiteiten op het werk. Lotte beweert dat haar zus Eva op de bouwwerf waar ze werkt seksueel wordt geïntimideerd.
 • 9. Ondergronds

  De 9-jarige Katrijn Verschuere verdwijnt en wordt korte tijd later dood teruggevonden. Alle sporen leiden naar de hoofdverdachte van een gelijkaardige, onopgeloste zaak van negen jaar geleden. Ondertussen blijft Hannah zich verdiepen in haar privéonderzoek. Maar dan verdwijnt ze spoorloos.
 • 10. Sterrenstof

  In de backstage van een gekende Gentse club wordt de populaire dj Isis aangevallen en verkracht. Tijdens hun bezoek aan het ziekenhuis maken Hannah en Charles kennis met Marc Rogiers, de Nederlandse manager van dj Isis. Na het lezen van de fanmail komt de Gentse sectie Zeden op het spoor van Tom Stijnen, een geobsedeerde superfan.
 • 11. Natuurlijke drang

  De persoonlijke queeste van Hannah krijgt een nieuwe dimensie na de dood van haar vader Robert. Ze is ervan overtuigd dat hij werd vermoord en is niet van plan te rusten voor ze de dader te pakken heeft. Ondertussen wordt op een bouwwerf het lichaam van het verdwenen hoertje Lulu teruggevonden. In afwezigheid van Hannah concentreert Greet zich samen met Charles, Bob en Kevin op de zaak.
 • 12. Preggo deel 1

  Het team van Hannah Maes krijgt een anoniem filmpje toegestuurd waarop de verkrachting te zien is van Lily Laets, de zwangere vriendin van Max Serneels, de eigenaar van een bekende seksclub in Gent. Hannah vermoedt dat er meer aan de hand is en laat Bob, Charles en Kevin de seksclub observeren. Hannah blijft intussen hoog spel spelen met Erwin Struelens.
 • 13. Preggo deel 2

  Hannah kan haar ogen niet geloven wanneer ze eindelijk oog in oog komt te staan met haar broer Bart. Hij is bereid enkele van haar vragen te beantwoorden, maar het wordt al snel duidelijk dat ze tegengestelde belangen hebben. Ondertussen bijten Kevin, Bob en Charles zich vast in de verkrachtingszaak van Lily. Wanneer Max zijn rivaal Tom het ziekenhuis inslaat, gaan de poppen aan het dansen.

€11,95 /mnd of

€119,45 /jaar Bespaar 17%
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit**

€19,95 /mnd of

€ 199,45 /jaar Bespaar 17%
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers