Chuggington - Badge Quest

Chuggington - Badge Quest

Chuggington volgt de avonturen van drie jonge locomotieven in opleiding, Wilson, Brewster en Koko, terwijl ze nieuwe vaardigheden leren en badges proberen te verdienen.

Afleveringen

5 afleveringen

De leerlingen moeten ladingen vergelijken om te bepalen welke zwaarder zijn en welke lichter. Het lijkt erop dat Brewster het mis heeft. Maar dan komt de waarheid - en een verstekeling - aan het licht!
Om hun badges te verdienen, moeten Koko en Brewster een paar vuile auto's wassen. Koko is ongeduldig en levert de auto's te snel af. Brewster is te voorzichtig met het wassen en gaat te langzaam. Ze beseffen hun fouten en werken als een team!
Brewster en Koko moeten gekleurde auto's vinden door raadsels op te lossen die hen laten weten waar ze verstopt zijn. Koko is bang dat Brewster eerder klaar is dan zij - dus als ze een van zijn auto's tegenkomt, verstopt ze die.
Om hun badges te verdienen, moeten Koko en Brewster op de rails rijden en problemen rapporteren. Ze besluiten het record van Emery te verslaan. Maar Brewsters patrouille wordt onderbroken door een ondeugende aap en hij rapporteert niks.
De leerlingen moeten 3 bestemmingen onthouden en ze in de juiste volgorde bezoeken. Wilson en Koko lachen Brewster uit als hij een rijmpje bedenkt om te helpen, maar het werkt! Ze weten weer waar ze heen gaan en verdienen alledrie hun badge.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers