Cheyenne & Lola

Cheyenne & Lola

Het lot van Cheyenne en Lola wordt aan elkaar verbonden door een moord. Het sleurt hen mee in een gevaarlijk spel van bedrog en verraad.

Afleveringen

8 afleveringen

Ex-gedetineerde Cheyenne werkt als schoonmaakster op de veerboten en droomt ervan een tatoeagesalon te openen in Brazilië. Al snel kruist ze het pad van Lola, een mooie, meedogenloze en egoïstische Parijse vrouw.
Nadat ze Lola heeft opgespoord, dwingt Cheyenne haar om de juwelen van Carine te stelen, zodat ze hun schuld aan Yannick kunnen aflossen.
Cheyenne verneemt dat Yannick's informant een corrupte politieagent is wiens identiteit voor haar een raadsel is.
Cheyenne gedraagt zich als de rechterhand van de Engelsman en onderhandelt met een Nigeriaanse smokkelaar over de overtocht van een groep migrantenvrouwen.
Wanneer Cheyenne's echtgenoot, Joël Barden, uit de gevangenis ontsnapt, weigert hij zonder haar op de vlucht te slaan, terwijl de BRB hen op het spoor is.
Nadat Lola haar bedreigt voor het verraden van Cheyenne, besluit Rachida het nog één keer te proberen met een verborgen troef.
Tegen alle verwachtingen in worden Yannick en Lola verliefd. Maar Lola kan haar oude gewoontes nog niet helemaal van zich afschudden en bespioneert Yannick's telefoon, in de hoop Cheyenne te beschermen of haar vertrouwen terug te winnen.
Om Cheyenne te helpen de migranten te bevrijden, liegt Lola tegen Yannick door hem te vertellen dat Babette haar heeft aangerand. Woedend vernedert en slaat Yannick zijn vrouw voor de ogen van de klanten van de "Bar des Amis".

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers