Cartas a Mi Ex

Cartas a Mi Ex

Acht personages sturen een brief in vorm van beeld en geluid naar hun ex-partners. In deze intieme en duizelingwekkende odyssee ontdekken we onvoltooide, hoopvolle, kwetsende, onthullende, giftige en uitdagende relaties.

Afleveringen

8 afleveringen

Nico mist zijn vriendin, hoewel ze als koppel nooit echt werkten. Misschien was wat hen verenigde een seksuele connectie. Maar wie zei dat seks niet zo krachtig kan zijn als liefde?
Rita ontdekt dat haar ex-vriend nooit zo loyaal was als hij leek en al het bewijs zit in zijn berichten. Misschien was het gewoon een kwestie van tussen de regels door lezen?
Mariano is een gevoelig persoon. Zelfs zo gevoelig dat hij verliefd werd op een man die hem in het geheim bezocht.
Maria komt uit een relatie waarvan ze nu ontdekt dat ze het slachtoffer was. Het leven lijkt haar te laten zien dat alle macht die ze over hem had, in haar zat. Die kracht kan ze gebruiken om voor zichzelf te zorgen en haar zoon te beschermen.
Maru besluit een brief te sturen naar haar ex-vriend. Na zes maanden elkaar niet gezien te hebben, beweert Maru gelukkig en stralend te zijn. Is dit manifest van liefdesrechtvaardiging echt?
Lula, nerdy en asociaal, zweert dat alle schade die hij zijn ex-vriendin heeft aangedaan een misstap was. In zijn verdediging lijken er indicaties te zijn dat zoveel wrok misschien niet ongewild was.
Pedro werd verliefd op iemand die buiten zijn klasse leek te liggen: een meisje uit een rijke familie met een hoge opleiding. Hij zal haar met zijn rappende en naburige wijsheid uitleggen waarom de wieg, waarin men geboren wordt, het lot van twee mensen die van elkaar houden niet mag veranderen.
Irina praat met haar exen: een man en een vrouw. Na een driehoeksverhouding te hebben gedeeld, legt ze uit waarom ze besloot zich te emanciperen uit dit geïmproviseerde gezin.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers