Buried in the Backyard

Buried in the Backyard

Misdaadverhalen waarin moordslachtoffers werden teruggevonden in een achtertuin.

Afleveringen

10 afleveringen

De gruwelijke ontdekking van een in stukken gehakt geraamte begraven in de achtertuin van een huis in Seattle, resulteert in een onderzoek dat een 30 jaar oud complot ontrafelt, uitgebroed door een wraakzuchtige familie.
Nadat het lichaam van een vermiste jonge moeder wordt ontdekt in een graf achter haar huis, moeten agenten de gecompliceerde relaties van haar verleden en heden onderzoeken om een motief te vinden en haar moordenaar op te sporen.
Nadat een huiseigenaar een gemummificeerd lijk ontdekt in een vat onder zijn huis, moeten detectives een reeks verborgen aanwijzingen zien te verzamelen om de moordenaar te vinden.
Wanneer het lichaam van een geliefde bejaarde vrouw brutaal vermoord wordt teruggevonden in een decoratieve wensput in haar achtertuin, gaat een detective op jacht om de moordenaar te pakken.
Onderzoekers geloven dat een jonge vrouw uit eigen beweging is vertrokken, maar haar moeder is ervan overtuigd dat iemand in haar omgeving een groot geheim verbergt.
Speurders trachten de resten identificeren van een slachtoffer dat werd teruggevonden in een achtertuin in Californië. Ze ontdekken dat daar 30 jaar eerder nog een moord werd gepleegd.
Wanneer twee vrouwelijke studenten verdwijnen, blijft hun verblijfplaats maandenlang onbekend. Een reclasseringsambtenaar herinnert zich opzienbarende informatie die de onderzoekers naar de achtertuin leidt.
Wanneer een huiseigenaar tijdens het tuinieren in zijn Californische achtertuin toevallig menselijke resten ontdekt, roept een rechercheur de hulp in van een plaatselijke dierenarts om de moord op te lossen.
Een bezorgde zoon vraagt rechercheurs om zijn vermiste vader te helpen opsporen, en stuurt hen uiteindelijk op een langdurig kat-en-muisspel dat resulteert in gruwelijke ontdekkingen.
Nadat een man en een vrouw zich realiseren dat hun honden menselijke beenderen hebben meegesleurd in hun achtertuin, komen de agenten erachter dat een seriemoordenaar het nabijgelegen bos gebruikt om zijn duistere fantasieën uit te leven.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers