Bumba

Bumba

Bumba, Bumbalu en Bumbina verkennen samen met al hun vriendjes op een grappige, wonderlijke en educatieve wijze de wereld waarin ze zich bevinden.

Afleveringen

100 afleveringen

Bumba, Arro, Poppa en Bumbalu eten samen bananen in de ruimte.
Bumba en Zinzi spelen samen voetbal, terwijl Zinzi ons het woordje voetbal leert.
Arro en Bumba maken samen muziek in de ruimte en leren het woordje trommel terwijl Bumbina met een jojo speelt.
Bumba speelt jojo met ballen. Er komen fruit-auto's voorbij. Poppa telt tot 3. Bumbina speelt met Babaki. Bumba tovert 3 Gwido's. Zazati tovert een olifant. Bumba en Bumbalu doen een act op de wip.
Bumba en Zinzi zijn aan het voetballen, zien een leeuw en laten een voetbal op Bumbalu zijn hoofd vallen.
Bumba tovert een bal met Bumbalu uit zijn hoed. Bumbalu leert het woord dobbelsteen en Zazati tovert bananen. Bumba speelt saxofoon en Bumbina speelt trommel van achter een toverstok.
Bumba en Bumbalu doen een act bij een poppenkast. Bumbalu leert het woord badeentje. Bumbina en Bumba maken al springend muziek op de grond. Bumba leert Kiwi praten. Bumbina knuffelt met een Teddy beer.
Bumbina speelt met ballen en Arro leert het woordje accordeon. Bumba tovert een hele grote toverstok. Bumbalu en Bumba spelen doktertje in een act. We leren het woord wortel. Bumbina danst met een lint.
Bumbalu en Bumbina spelen met ballen op hun hoofd. Bumba en Babilu schilderen en leren allerlei kleuren mengen. Een teddybeer danst op een tamboerijn. Zinzi leert het woordje giraffe. Bumba heeft een hele grote micro met een echo.
Bumba en Bumbina worden achterna gezeten door een bal. Bumba en Arro racen door de ruimte op een ruimtescooter. Arro leert het woordje ruimtescooter.
Bumba leert Kiwi praten. Een aapje speeltop de xylofoon. Bumba geeft een bloemetje aan Bumbina en tovert het steeds groter. Poppetjes zingen een liedje. Bumbalu leert het woord schaap. Bumbina speelt met een bal.
Bumbina speelt met Babaki de hond, die een hoed gaat halen. Nanadu danst met belletjes rond haar poten. Bumba en Bumbalu spelen samen met een bal. Arro leert het woord planeet.
Bumbina, Bumba en Bumbalu maken samen muziek op hun viool, gitaar en trom. Bumba en Poppa leren het cijfer 5. Kuikentjes piepen uit een oranje ei. Bumba en Zinzi redden Bumbum in gevaar, hij hangt vast aan een boom!
Bumba speelt gitaar en Bumbalu speelt dirigent. Kiwi leert met gekleurde kokers de kleur geel. Bumbina en Bumba maken een blokkentoren. Poppa doet een act met een wip en 2 ballen. Bumbina leert het woordje ananas.
Bumba en Bumbina maken een toren met ballen. Arro leert het woordje hoed. Bumba en Arro maken samen muziek in ruimte. Een stekelvarken doet een act op een bal. Bumbina danst met een lintje.
Bumba en bumbalu doen de stopdans met Tumbi en spelen met een wormpje aan een touw. Zinzi leert het woord fluitje. Carla de kip legt blauwe eieren. Bumbina maakt al springend muziek op de grond. Nanadu tovert al dansend bloemen.
Bumbina en Babilu zwaaien hallo. Bumba tovert Bumbalu en Tumbi van achter een deur. Babilu krijgt een boterham van Bumba om hem te doen stoppen met huilen. Bumbina speelt met een bal. Bumba maakt muziek met toeters.
Bumba, Bumbina en Bumbalu doen de stopdans. Tumbi maakt alles vuil met zijn vieze pootjes en Bumba keert alles weer schoon. Zinzi leert het woord okapi. Bumbina maakt een blokkentoren. Bumba heeft een mooie vlieger.
Bumba speelt trom en Bumbina danst. Nanadu danst met pomponnen. Bumbina leert het woord watermeloen. Bumba geef Babilu een lekkere banaan om hem te doen stoppen met huilen. Bumba tovert touwen en bespeelt ze als een Fakir.
Bumba en Bumbalu spelen tennis met een bal. Een kuikentje doet een act met 3 hoeden. Bumba en Kiwi tellen samen aapjes in de boom. Bumbina en Babilu spelen met ballen op hun hoofd. Kindjes spelen met een autootje.
Bumba en Bumbalu spelen samen golf. Bumbina speelt met een jojo. Kiwi leert de kleur oranje. Bumba en Bumbalu proberen de slapende Pantoef wakker te krijgen met een wortel. We leren het woord brommer.
Bumbina fopt Bumba vanachter een grote toverstok terwijl ze samen trommel en viool spelen. Bumba en Poppa leren het cijfer 8 en Bumbalu leert het woordje schoen. 2 muizen spelen met een bal. Bumba en Bumbalu koorddansen met ballen.
Bumbalu en Bumba spelen doktertje. Bumbina leert het woordje kiwi. Carla de kip legt gekleurde eitjes. Bumba vist instrumenten uit het water. Er rijdt een citroenauto voorbij. Bumbina jongleert met ballen.
Bumbina, Bumba en Bumbalu maken al springend op de grond muziek. We leren het woordje accordeon. Bumba leert Babilu kleuren schilderen. Gwido de pinguin doet een ballon ontploffen. Bumba en Kiwi spelen biljart. Nanadu koorddanst.
Bumbina, Bumbalu en Bumba vormen een stoet met een teddybeer, accordeon en een melodica. Bumba heeft de hik, Bumbalu probeert hem te doen schrikken. Zinzi leert het woord loopfiets. Bumba, Bumbina en Babaki doen de stopdans.
Bumba en Bumbalu spelen met het masker van een hond. Bumbina loopt over een blokkenbrug. Een kikker doet een act met een bal. We leren het woordje viool. Bumbalu speelt viool in de ruimte samen met Bumba en Arro.
Bumbalu, Bumba en Bumbina doen de stopdans. Bumba en Kiwi doen een act op de wip. Nanadu danst met een lint. Tumbi, Zinzi en Bumba spelen met een voetbal. We leren het woordje olifant. Bumba is zijn schoenen kwijt en loopt ze achterna.
Kiwi leert Bumba fluiten. Zinzi leert het woord leeuw. Bumbina maakt al springend muziek. Bumba speelt met een micro met een echo. Arro leert het woordje cactus. Bumba, Bumbalu en Bumbina spelen met een bal op hun hoofd.
Bumba en Bumbina maken een toren van ballen. Babilu wil niet slapen en krijgt een ballon van Bumba. Bumba en Bumbalu spelen accordeon en op een toeter. Bumbina leert het woord appel. Bumba danst op een koord met ballen.
Bumba en Bumbalu spelen al zingend met een muziekmeter. We leren dat een appel groen is. Bumbina maakt een toren met ballen. Zazati tovert zonnebloemen. Suzu doet een act met een citroen. Teddyberen lopen voorbij in een parade.
Bumba en zijn vrienden doen een Bumba parade. Kiwi leert de kleur rood. Een Bumba poppetje danst in het rond. Bumbina en Babaki spelen met een sok. Nanadu danst met een bal. Bumba tovert een konijntje uit een hoed met verschillende kleuren.
Bumbina en Bumba spelen met en bal. Kindjes lopen voorbij met een cilinder. Bumba en Arro spelen met pluisbollen in de ruimte. Nanadu danst met een hoelahoep. Een kikker springt over een wekker. Bumbalu leert het woord teddybeer.
Bumba en Bumbina doen de stopdans. We leren het woordje harp. Bumba tovert Bumbalu vanachter een deur. Bumbina maakt al springend muziek. We tellen badeentjes. Nanadu danst met belletjes. Bumba doet een act met 3 hoeden op zijn hoofd.
Bumba leert Kiwi praten. Bumba en Bumbina spelen met de ballen. Zinzi leert het woordje leeuw. Een kindje met een grote hamer slaat een bal stuk. Bumba en Poppa skateboarden. Bumba tovert een bal weg met een doek.
Bumba speelt gitaar en Bumbina trom bij een grote toverstok. Arro leert het woordje goochelhoed. Bumba en Bumbalu koorddansen met blokjes. Carla de kip legt gekleurde eitjes. Bumba en Bumbalu spelen met een gigantische bal.
Bumba verliest zijn hoed door de wind. Bumbina leert het woord kiwi. Nanadu danst met een parasol in de sneeuw. Bumba gooit ballen in een put en leert het cijfer 4. Zazati tovert een hond. Bumbina danst in het rond met en lint.
Bumba en Bumbalu spelen met een masker van Bumbalu. Bumbina maakt een toren van ballen. Poppa telt tot 2. Bumba doet een act met een diabolo. Bumbina leert het woord banaan. Bumba speelt samen met Bumbum met een bal.
Bumba snorkelt onder water tussen de vissen. Er kruipen 3 wormpjes uit een schelp in de zee. Bumbina, Bumba en Bumbalu doen de stopdans. Bumba en Bumbalu rijden voorbij met cilinders. Bumba doet een fakir act met een slang van touw.
Bumba speelt op een melodica terwijl Bumbina hem fopt met een trom. Suzu doet een act met een tomaat. Bumba danst samen met Nanadu. Arro leert het woord cactus. Bumba en Bumbalu doen een act op de wip. Bumba tovert 3 mini Pantoefs.
Bumbina, Bumbalu, en Bumba doen een parade. Babilu huilt en krijgt een dekentje van Bumba. Bumbina en Bumbalu maken al springend muziek. Bumba doet een truc met gigantische toverstokken. Bumba en Bumbalu spelen met een baseball bat.
Tumbi trekt een bolderkar met Nanadu en Kiwi erin. Bumba en Arro spelen met planeten in de ruimte. Carla de kip legt gekleurde eieren. Bumbina maakt een ballentoren met een toverstaf. Bumba, Arro en Bumbalu vieren feest in de ruimte.
Bumba leert Kiwi praten met het woordje Nanadu. Nanadu doet een dansje. Zazati tovert peren. Bumba en Bumbina spelen samen op de trom. Tumbi en Bumbum lopen voorbij met en cilinder. Bumba doet een act met en hamer en 3 staafjes.
Bumba en Bumbalu spelen muziek met conga's en een toeter. We leren het woord conga's. Babilu huilt en krijgt een toeter. De Bumba parade komt voorbij. Kiwi leert de kleur geel met gekleurde kokers. Bumba speelt biljart met gekleurde ballen.
Bumba gooit ballen in een gat en telt tot 2. Zinzi leert het woord palmboom. Bumbina speelt met Babaki met een balletje. Bumba en Bumbalu doen een stopdans. Een tolletje danst voorbij. Bumba tovert met zijn toverstok 3 kikkers.
Bumba en Bumbalu racen op stokpaardjes. Een poppetje doet een act met een paard. Bumba en Poppa leren het cijfer 2. De dierenvriendjes van Bumba doen een parade. Bumbina jongleert met ballen. Nanadu koorddanst. Bumba tovert 2 Pantoefs.
Bumba en Bumbalu doen een act met een wip en een bal. Bumbina wordt achtervolgd door ballen. Bumba tovert 2 Poppa's. Poppa jongleert met bananen. Arro leert het cijfer 3. Bumba doet een act met een deur en tovert Bumbalu klein.
Bumbina, Bumba en Bumbalu doen een stopdans. Kiwi leert de kleur groen. Bumba en Bumbalu spelen accordeon. Bumba danst op een koord met een parasol, een bal en met Bumbalu met een accordeon. Bumba tovert verschillende hoedjes op zijn hoofd.
Bumba maakt een ballentoren op Bumbina haar hoofd. Bumba gooit ballen in een put en telt tot 6. Poppa en Bumbum doen de stopdans. Bumba tovert een pompoen onder een doek vandaan. Bumba en Bumbalu verdwijnen achter een grote toverstok.
Bumba en Bumbina maken al springend muziek. Bumba vaart op de zee in een papieren bootje. Wormpjes kruipen uit een schelp in de zee. Bumba springt in het water al snorkelend tussen de vissen. We leren het woordje vis. Suzu doet een act.
Bumba tovert ballen uit zijn hoed. Bumba tovert zijn toverstok groter. Bumbina fopt Bumba die gitaar speelt van achter een grote toverstok met een trom. We leren het woord gitaar. Bumba tovert zijn hoed groter en kleiner op zijn hoofd.
Bumba speelt Bumbalu achterna op de bongo's. Bumba vindt Ali de miereneter. Bumbina, Bumbalu en Bumba doen een parade met trommen. Bumba speelt samen met Zinzi trom en zien een leeuw. Tumbi en Pantoef doen de stopdans.
Bumba en Bumbalu spelen standbeeld. Een aapje speelt xylofoon. We leren het woordje xylofoon. Bumba leert Kiwi praten. Kinderen spelen met een bal tussen de hoedjes. Zazati tovert appels. Babilu heeft honger en krijgt een appel.
Bumba en Bumbina spelen met ballen op hun hoofd. Bumba maakt een papieren vliegtuigje in de wind. Zazati tovert een zonnebloem. We leren het woordje zeeleeuw. Bumba tovert doeken uit het oor van Bumbalu.
Bumba en Poppa leren het cijfer 6. Kiwi en de tijger leren samen het woordje Bumbalu. Bumbina speelt met Babaki en een hoedje. We leren dat een perzik roze is. Nanadu danst met pomponnen. Bumba tovert paardjes uit een machine.
Bumbalu en Bumba doen een act met de diabolo. Arro leert het woordje pijl. Bumba tovert met zijn stok 3 plantjes. Bumba en Bumbina dansen samen. Tumbi trekt een bolderkar met Babaki erin. Bumba tovert Bumbalu tot Barry achter een deur.
Bumbina fopt Bumba met haar trom vanachter een grote toverstok terwijl hij banjo speelt. We leren het woord banjo. Bumba duikt onder water tussen de vissen. Babilu krijgt een knuffel en slaapt. Bumba tovert een kleine Bumbalu groot.
Bumba en Bumbalu spelen met een muziekmeter met hun trommen. Bumbina loopt achter een rij ballen. Bumba en Nanadu dansen. 2 kindjes zitten op de rug van Tumbi. Bumba speelt cello en Bumbalu is dirigent. Bumba en kiwi maken een blokkentoren.
Bumba tovert ballonnen en vliegt weg. Bumbina doet een act met een bal. Bumba en Arro kijken door een telescoop in de ruimte. Arro leert het woordje telescoop. Bumba en Arro veranderen van kleur. Carla de kip legt gekleurde eieren.
Bumbalu speelt fakir en lokt een slang uit een mand terwijl Bumba trommelt. Zinzi leert het woordje bazuin. Bumba en Poppa doen een act met de diabolo. Bumba en Bumbina dansen samen. Bumba tovert hondjes uit een machine met zijn toverstok.
Bumba en Kiwi doen een act op de wip. Bumba en Bumbina maken een ballentoren. Poppa en Bumbum doen samen de stopdans. Bumba gooit 4 ballen in een put en telt ze. Bumbalu leert het woordje wekker. Bumba tovert zijn neus in andere kleuren.
Bumba fopt Bumbalu met een toeter terwijl die probeert te golfen. Bumbina maakt een hele hoge blokkentoren en krijgt een teddybeer van Bumba. Bumbalu leert het woordje cadeau. Bumba tovert hoeden op Bumbalu zijn hoofd.
Bumba tovert grote windmolens. Een aapje speelt xylofoon. Bumbalu heeft een ijsje, Bumba tovert het ijsje in twee. Zazati tovert een pinguin. Bumbina hoelahoept. Bumba en Suzu doen een act met een grote toverstok.
Kiwi leert Bumba fluiten. De Bumba parade komt voorbij. Bumbina danst met een lintje terwijl Bumba viool speelt. We leren het woord didgeridoo. Bumba speelt didgeridoo en Bumbalu speelt dirigent. Bumba tovert hoedjes om in koorden.
Bumba en Bumbalu hebben een molentje, Bumbina maakt wind met een grote waaier. Bumba vliegt naar de ruimte, loopt achteruit en stoot tegen Bumbalu en Pantoef. Arro leert het woordje ruimtescooter. Bumba en Arro lopen achterstevoren.
Bumbina blinddoekt Bumba en fopt Bumbalu. Poppa jongleert met 2 bananen. We leren het woordje picknickmand. Babilu heeft honger en krijgt een appelsien. Bumba maakt een blokkentoren op een bolderkar getrokken door Tumbi.
Bumba en Bumbina spelen baseball. Kiwi leert de kleur oranje. Bumba speelt met een bal en ziet Barry de leeuw. Zazati tovert pompelmoezen. Tumbi en Pantoef doen een stopdans met een bal. Bumba tovert een draaiende bal van onder zijn hoed.
Bumba en Bumbalu lopen voorbij met een grote toverstok. Bumba tovert een kleine en grote hoed op het hoofd van Bumbina. Bumba doet een act met een microfoon. Bumba koorddanst met ballen terwijl Bumbalu ze opvangt met een sousafoon.
Bumba en Bumbalu spelen met het masker van een varken. Bumba speelt met Babaki en een balletje. Tumbi doet een act met een theepot. Bumbalu en Bumbina doen een act met een doek en een vliegende bal. Bumba tovert pandaberen uit een machine.
Bumba en Bumbalu doen een act met een wip. Bumbina, Bumba en Bumbalu doen de stopdans. Bumba duikt met een snorkel tussen de vissen. Zazati tovert een krokodil. Bumba tovert een konijntje uit zijn hoed met verschillende kleurtjes.
Bumbum is aan het slapen, Bumba en Bumbalu maken hem wakker met eten. Carla de kip legt gekleurde eieren. Bumba en Poppa tellen tot 5. Bumba, Bumbalu en Bumbina spelen op de melodica. Bumba is zijn schoenen kwijt.
Bumba en Bumbalu spelen sousafoon en trompet. Kiwi leert de kleur groen. Arro leert het woordje trompet. Bumba en Bumbina doen een act met ballen. Poppa en Bumbum doen een stopdans. Bumba tovert een toren van toverstokken.
Bumba leert Kiwi het woordje salami. Poppa doet een act met een grote bal. Bumbina doet een koorddans met 2 ballen. Bumba en Bumbalu duwen elk een blok voort. Bumba en Nanadu dansen samen.
Bumba blinddoekt Bumbalu die Tumbi moet raden. Bumbina houdt een ballentoren op haar hoofd. Barry doet een act op de wip. De Bumba parade komt voorbij. Tumbi en Bumba tellen tot 3. We leren het woord maraca's. Babilu krijgt een rammelaar.
Bumba speelt banjo, Bumbina fopt hem van achter de grote toverstok met een trom. Zinzi leert het woord cacaoboon. Bumbum slaapt en wordt wakker gemaakt door Bumba en Babilu met eten. Bumba en Nanadu dansen samen.
Babilu bouwt een toren die uiteenvalt, Bumba maakt de toren. Bumbum doet een act met een aardbei. Bumba vliegt weg in een luchtballon. Bumba ziet Zinzi op zijn loopfiets. Zinzi en Bumba maken Bumbum los van een boom.
Bumba en Bumbalu lopen voorbij met een cilinder. Bumba en Poppa tellen tot 4. Bumbina maakt al springend muziek. Poppa en Pantoef doen de stopdans. We leren het woord koebel. Bumba en Bumbalu spelen sousafoon en trompet.
Bumba en Bumbalu doen een act met een wip en het hoedje van Bumbalu. Bumba doet een act met een diabolo en 2 ballen. Bumba leert Kiwi het woordje diabolo. Bumba, Bumbalu en Bumbina spelen tikkertje. Bumba tovert een ijsje.
Bumba en Bumbalu spelen met het masker van een poes. Arro leert het woordje verjaardagstaart. Bumba, Bumbalu en Bumbina spelen melodica. Bumba tovert ringen rond de neus van Bumbum. Bumba tovert zijn neus in verschillende kleuren.
Bumba ziet pijlen in de ruimte en wordt achternagezeten door pijlen. Arro leert het woord pijl. Kindjes lopen in een treintje. We leren het woord accordeon. Bumba, Arro en Bumbalu spelen muziek met de pijlen in de ruimte.
Bumba speelt biljart. Tumbi en Pantoef doen een stopdans. Carla de kip legt blauwe eieren. Bumba gooit ballen in een put en telt tot 3. Bumbina leert het woord peer. Zazati zit op een bolderkar. Bumba tovert vlinders uit zijn hoed.
Bumba tovert verschillende hoeden voor Bumbina en Bumbalu. Tumbi doet een act met een balletje en een hoed. Bumba gooit balletjes in zijn hoed en telt tot 5. Arro leert het woord toren. Bumba tovert Carla de kip die op een bal danst.
Bumbalu en Bumbina doen een truc met een vliegende bal onder een doek. Poppa doet een act met een bal en een wip. Bumba speelt met Babaki en een balletje. We leren dat radijzen rood zijn. Bumba koorddanst al jonglerend met 2 ballen.
Bumba en Bumbalu verplaatsen een grote blok die de weg verspert. Tumbi trekt een bolderkar met Poppa. Bumba en Bumbina hoelahoepen. Bumba stapelt dingen op de bolderkar van Tumbi. Poppa, Pantoef en Tumbi dansen.
Bumba gooit ballen in zijn hoed en telt zo tot 2. We leren het woord aubergine. Bumba en Bumbalu rijden op stokpaardjes. Bumbina komt voorbij met een grote toverstok. Babilu tovert Bumba klein en groot. Bumba doet een act met een hamer.
Bumba en Bumbalu spelen met de muziekmeter en hun gitaren. We leren het woord mandoline. Bumbalu en Bumba spelen met een ezel masker. Bumba doet een act met een diabolo op een koord. Bumbina danst met een lint.
Bumba en Bumbalu spelen ping pong. Nanadu danst met belletjes aan haar voeten. Nanadu vliegt in een raket in de ruimte. Arro leert het woordje telescoop. Bumba en Arro maken muziek in de ruimte. Kindjes maken een toren van 2 ballen.
Bumba speelt met de klokken en Bumbalu dirigeert. Bumba speelt met een micro met een echo. Zinzi leert het woord djembé. Bumbina en Bumba maken al springend muziek. Bumba en Tumbi doen een act met een trom en tellen zo tot 4.
Bumba en Bumbalu spelen doktertje, Bumbalu krijgt een banaan. Zazati tovert ananassen. Bumba en Bumbina spelen ping pong. Bumbum doet een act met een citroen. Bumba doen een act dansend op een bal.
Bumba en Bumbalu spelen standbeeld. Bumbina leert het woord meloen. Tumbi, Bumbum en Pantoef dansen samen. Bumba en Poppa tellen samen tot 3. Een meloen auto rijdt voorbij. Bumba leert Kiwi praten met het woordje Poppa.
Bumba en Bumbalu spelen poppenkast. Bumba en Poppa maken al springend muziek. Bumba trekt Barry de leeuw dichterbij aan een koord. Bumba speelt met cymbalen en fopt zo Bumbalu op zijn trom. Bumba tovert 3 zingende koeien.
Bumbalu is een reus en Bumba tovert hem weer klein. Bumba zit vast onder een hele grote hoed. Arro leert dat een mandarijntje oranje is. Bumbalu en Bumbina doen een act met een vliegende bal. Bumba tovert toverstokken van klein naar groot.
Bumba ziet een zwevend balletje in de ruimte. Bumbina speelt met een bal. Bumba speelt met Babaki. Bumba tovert een hoed voor Arro. Bumba tovert 3 hoedjes die rinkelen. Bumba en Arro kruipen in de grote hoed in de ruimte.
Bumba verstopt zich voor Bumbalu achter een grote bal. Suzu doet een act met een bal op haar neus. Bumba springt met een snorkel onder water tussen de vissen. Bumbalu leert het woord vis. Bumba doet een act met Suzu en gekleurde ringen.
Kiwi leert Bumba fluiten. Babilu huilt tot hij een ballon krijgt. Bumba vliegt weg in een luchtballon. Zazati tovert een papegaai. Carla de kip legt gekleurde eieren. Bumba tovert 3 zingende Kiwi's van onder zijn hoeden.
Bumba, Bumbina en Bumbalu touwtrekken. Nanadu danst op een koord. Tumbi slaapt, Bumba en Bumbalu maken haar wakker met spruitjes. Bumba doet een act met een poppenkast. Babilu wil niet slapen tot hij een teddybeer krijgt.
Bumba en Bumbalu doen een act met 4 ballen. Bumbina maakt al springend muziek. Bumba speelt met een microfoon met een echo. Bumba speelt Bumbalu na op een trom. Poppetjes zingen een liedje. Bumba tovert 3 koorden tot slangen.
Bumba en Bumbalu doen een act op de wip. Zinzi leert het woord kalebas. Bumbina en Bumbalu spelen ping pong. Bumba koorddanst met een paraplu en een bal. Bumba gooit ballen in zijn hoed en telt zo tot 5.
Bumba speelt jojo met ballen in de lucht. Bumba vliegt in een raket in de ruimte. Arro verrast Bumba in de ruimte met het masker van een aap. Bumba, Bumbalu en Arro spelen aapjes in de ruimte en jongleren en eten bananen.
Bumba en Bumbalu verdwijnen achter een grote toverstok. Bumba en Poppa tellen samen tot 10. Pantoef loopt door hordes. Tumbi danst bovenop een cilinder. Bumba en Suzu doen een act met een ballentoren. Bumba tovert kleine Pantoefs.
Bumba tovert verschillende figuurtjes op zijn hoed. Bumbina, Bumbalu en Bumba spelen tikkertje. Bumba doet een act met zijn hoed op 2 blokken. De bumba parade komt voorbij. Bumba tovert een toren van balletjes op zijn hoed.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks