Broder

Broder

Broers Mirko en Roma komen in het huis van hun grootmoeder Patria in de buitenwijken van Buenos Aires wonen en ontdekken al snel dat ze buren zijn van El Tri, de opnamestudio waar heel wat rappers populaire muziek produceren.

Afleveringen

10 afleveringen

Mirko en Roma komen aan in het huis van Patria, klaar om een nieuw leven te beginnen. Maar ze is niet wat ze zich hadden voorgesteld en de zaken met hun rapperburen zullen ingewikkelder worden dan ze dachten.
De relatie tussen Roma en Klan groeit, maar de zaken tussen Mirko en de rappers worden ingewikkeld. Er verschijnt een nieuw meisje in Mirko's leven: Rebeca, een getalenteerde rapper en vriendin uit de studio.
Mirko krijgt een baantje als taxichauffeur en neemt Rebeca mee naar een evenement in La Fábrica. Daar ziet hij Klan, Nucleo en zelfs Rebeca in actie. Maar de nacht zal niet eindigen zoals hij verwachtte.
De afstand tussen de broers wordt groter. Mirko schrijft rijmpjes om indruk te maken op Rebeca en Roma oefent graffiti tekenen samen met Klan. Een nieuw gevaar duikt op, namelijk de Dwerg.
In El Triángulo Estudio, wordt rap dag en nacht geleefd. De relatie tussen Mirko en Rebeca groeit. Klan en Roma nemen wraak met graffiti voor de dreiging van een video, maar verergeren het conflict met Enano alleen maar.
Mirko is weigerachtig om El Triángulo binnen te gaan. Maar hij zal er snel wat van zijn verborgen talent ontdekken. Ondertussen bedreigt een verrassingsaanval de rust in de buurt.
De strijd tussen de Driehoeksmensen en de Dwergenbende bereikt zijn hoogtepunt. Núcleo probeert de zaken te sussen met een vriendelijk praatje, maar Klan's impulsen maken de zaken nog ingewikkelder.
Núcleo ontdekt in Mirko een potentieel talent als rapper. Klan en Roma zoeken een tijdje een schuilplaats. De spanning tussen de bendes is nog lang niet afgenomen.
Mirko probeert zijn eerste stappen als rapper te zetten. Intussen wordt het conflict tussen de bendes ingewikkelder wanneer de Dwerg een nieuwe zet probeert.
Roma en Mirko maken nu deel uit van El Triángulo. De Nucleo show wordt in gevaar gebracht door de diefstal van een essentieel onderdeel. Samen bedenken ze een plan, maar die zet zal een groot risico inhouden.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers